17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моят съвет е да не дава допинг на деца повече и всичко ще е 6. Колко чак толкова ще помогне тоя допинг? Не вярвам да не може без него. И явно че хващат освен че е неетично и вредно.

какъв допинг точно евземол това момиче.Дори МОК СМОК и другите заявиха че това не здопинг и не води до подобряване на резултатите при фигурното пързалане.И защо не го обаявиха когато се открил /25.12.2021г./ тъй като на ОИтя влиза чиста без никакви следи от каквото и да е.Чак като печели златото се обявява скелета от гардероба.Виновни са МОК СМОК И другте чиновници.

Виновни са тези, които са и давали забранен химикал. Тя съвсем сама едва ли го е измислила. Възможно е от някакви приятелки в спорта, но треньорката ако всеки ден я тренира да не помисля за забранени химикали, защото няма да помогнат и ще я дисквалифицират, не би трябвало да се случи. Най-вероятно самата треньорка е била замесена или си е затваряла очите и е имало някаква схема. Друг е въпроса, че олимпиадите и професионалния спорт трябва да се преосмислят нацяло. Аз не бих гледал професионален спорт никога за повече от 1-2 минути никога и то само да видя за какво се говори. Технологиите дадоха на всеки възможност да бъде киноактьор и киноактриса и модел и какво ли не. Време е и спорта са стане за всеки.

Това, което не те убива те прави по-силен, хората са го казали. Камила има много силен характер, с правилните хора, ще намери начин да продължи. Нейните програми не са спорт, а изкуство, балет на леда. Изключителен талант, на който надявам се, ще се радваме още години.

Валиева е световнната шампионка. Без конкуренция е. Ако беше спечелила, щяха да ги разнищят и съотборничките й нямаше да имат медали.

Да не беше дядото.Със стенокардията.

И защо тази не си работи в евроатлантическа Грузия, а стои в Русия, където заплатите са по-ниски от българските?

заплатите там са по ниски от българските само телевизора, форумите в нета и по думите на една жена ми каза.

Колко рубли дава на първата,че тая втората така съскаше?

повече