Време е да се надскочим

България приема Унгария, а залогът - финален плейоф за Евро 2021

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Епа, надскочИхме се, вкарахме гол. Сега може ли вече да го закриваме тоя спорт?

Мача е 1:0 или 2:0 за Унгария. Толкова са ни възможностите простп

Куци, български кранти, ще надскочите на дедо ми бабината, гниляци български! И хюй не става от вас!

По-добре да не ходим на това Европейско, че ще е голяма излагация.

АЗ ПА ВИКАМ, ЧЕ ВИ Е ВРЕМЕ, ДА СКАЧАТЕ :) https://www.youtube.com/watch?v=KGSdTh3dXQU

ще бият средняшките унгарци с исполина Спас Делев и сменилия за 1 година 10 отбора Десподов ,маджарите не са нищо особенно но и българите са много зле ,колко ще надминат себе си ще се види довечера и евентуално с голям късмет другия мач който пък ще е непосилен даже за надскачане

Много ми се иска да загубим днес ! Защото ако случайно се "надскочим" отново ще бъдат забулени огромните проблеми на БГ футбола, още си витае духът на Перуката, с такъв начин на мислене и ръководене няма никакъв смисъл от "надскачане", освен някакви пари които ще лапнат в БФС. А то и футболисти няма за скокове... Не се ли реже до месо само си се залъгваме...

Да обобщя накратко ситуацията. Ако тази "сбирщина" от анонимници наричащи себе си футболисти в така наречения национален отбор по футбол се класира на европейско, то значи футбола има голям проблем за решаване. А едно време беше гордост да гледаш националния отбор и какви футболисти имаше тогава в него, но времената се менят.

Верно ли? 1993 г. преди домакинските мачове на Франция с Израел и нас им трябваше 1 точка за да се класират. Тогава определението "сбирщина от анонимници" беше като комплимент от това което се сипеше по тях. А след мача с Нигерия - буквално ги попиляха, даже имаше заглавия - защо попречихме на Франция... Явно КЪСА памет...

Напълно съгласен, защото тогава имаше истински журналисти критикуващи и за най-малкото. Но тогава имахме играчи играещи в доста от големите първенства западни, както и в големи клубове. Сравнението между качествата на онези футболисти и тези са неуместни в момента. В случая не играем с Франция, а с абсолютно слаби противници като Унгария, която впрочем ще ни бие тази вечер. Да не забравяме, че Франция тогава я бихме с късмет, но тогавашните наши футболисти си вярваха, че могат. Питай ги сега тези, колко от тях вярват истински, че тази вечер ще победят. Ако има двама ще е добре. Това поколение в България от сегашни футболисти не е стигнало до първите отбори, като младежи защото са най-добри, а защото се е платило на треньорите да ги пускат, порочна практика, която води след себе си ето такива последствия, като днешното недоразумение "български национален отбор по футбол".

Националният предател Досподоолу, който предаде честта и достоойнството си и налапа рязания на Думус ага ще бъде яко освиркван! АМИН!!!

Точно така, пляскайте минуси, неверни антибългарски ре3аци! Господ вижда! Амин!!!

Но пък може да ни помогне, ако ония са по-бързи. Италиянският им треньорвикнал някой си Лайош Хегедюш.....Ако иска, и Лайош Кошут, поета и революционера им, да викне, все тая. Ние трябва да следваме схемата "искам-мога-трябва-ще" ги победя!!!!! Писна ми да ни сочат като пета категория в глуха линия! Все пак някога сме били трети-четвърти в света! Толкова ли не можем да извадим достойни заместници от днешните поколения на Стоичков, Балъков, Сираков, Киряков, Туньо, Боби и компания? Съмнявам се, сал един оптимизъм ни е останал!

Напротив, трябва да се молим да отпаднем. Сигурно ще загубим някакви пари от УЕФА, но пък в другият случай ни очаква с огромна вероятност уникален срам и антирекорди. В група с последните 2 световни шампиона - Франция и Германия. И с последният европейски и на купата на нациите - Португалия. Ако не този, следващият бараж ако водим, трябва да си вкарваме автоголове. Само да не се надпреварваме в това с противника. Примерно румънците. Но най-вероятно и да се борят докрай, нашите просто ще си отпаднат, защото са гола вода.

куц кон скача ли бре

Няма нужда да се надскачаме. После на пъевнството да отнасяме по петици да се излагаме пред чужденците. Нема нужда!