17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв е проблема, Финландия за нас е голем отбор!?

Пак ще берем срам в Неделя.

Португалия - Франция - Х България - Финландия - 2 Белгия - Англия - Х

Португалия - Франция 1 (2:1) България - Финлaндия 2 (1:2) Белгия - Англия X (1:1)

Бг : Фин - 0:6

Прогнозата ми е двойки и за трите мача! Като най-твърда двойка е за България-Финландия! Причината е съвсем проста: Твърде слабата игра срещу слабия отбор на Гибралтар. Мач, който можеше да загубим също. Някакво тъпо суетене в нападение, никаква острота и агресия. Въобще гледам българския национален отбор с единствената цел да си доказвам за пореден път какви нещастници са начело навсякъде в БГ.

До Деян Веселинов - научете се, че в България няма "уикенди", а има почивни дни - събота и неделя. Не замърсявайте българският език с противните англосаксонски чуждици!!! Четете всеки ден Паисий и ползвайте хубавия български език!!!!!!!

Кой бастун е сложил минус? Да му се отнеме гражданството !

А 6-и май като е петък пак ли е почивен ден? След като не е събота или неделя? Не е ли малко къс израза "почивни дни". Не е много ясно за какво иде реч. Не трябва ли да се казва "почивни дни в края на седмицата"? Така хем ще е ясно като презряната дума от езикът на света, хем ще е на български, хем не е много дълго

Португалия - Франция 1 България - Финлaндия 2 Белгия - Англия 1

Няма да се мъчим, ще ти бият, като маче у дирек! Ива някакъв шанс за равен, но е минимален! Финландия би Франция, вече не е случаен отбор! А, ние пък, напротив, вече сме напълно случаен и много слаб отбор!