Трудна вечер за Везенков: Не вкара кош при поредна загуба от Пеликаните

Българинът прекара 6 минути на игрището и се отчете с две борби и две нарушения

Обратно в новината

Коментари - Трудна вечер за Везенков: Не вкара кош при поредна загуба от Пеликаните | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига сте го бутали и величали този човек, лоша услуга му правите не разбрахте ли. За момента не става за NBA, ако мундадат време може инда се закрепи като посредствен играч от някоя ротация, но тояа си е мъка и не може да се сравни с чудесните условия и статут на MVP които имаше в Европа. Направи голяма грешка да се набута при големите за 2-3млн. повече.

Слаб,слаб,слаб. Да се маха оттам

За Везенков разбрах ! Сега чакам нещо за Гришо и накрая да разбера какво Господинов мисли по въпроса. Така денят ми ще е осмислен ! А ако оставите човека на мира да играе и се развива със сигурност ще е по-добре и за него. Отколкото да знае, че ни информирате за всяка негова стъпка. Освен ако не се превърне в самовлюбен неграмотник като Стоичков. Но все пак изглежда да е културно момче.

Сравнявам го с 20 годишния Белингам от Реал Мадрид. Нов отбор, млад, а вече чупи рекорди! Явно притежава самочувствие и талант

Тази ежедневна безсмислена информация все повече почва да прилича на оная, която я снасяше льохманът Кантарджиев за измисления ковид всяка сутрин.

Подадоха му сиренцето и той се хвана.Да играеш в НБА не е шега.Купуват те,пробват те и ако не ставаш много учтиво те изритват.Силни,безкомпромисни и с пари,това е. Дано да успее,все още е в началото.Желая му успех!

Явно толкова и гледаш NBA. Сакраменто са един от отборите с най-слаба защита на запад, но компенсират със силна игра в атака, имат много силни стрелци дори в резервите, включително Везенков. Нашият получава минути в момента само в периоди, когато мачът е с явно изразено превъзходство на единия отбор, и така и ще бъде през целия сезон, ако остане в Кингс. Просто за новак в лигата, на чиято позиция има двама равностойни или дори по-добри играча(Мъри е в пъти по-добър защитник от нашия), трудно ще му бъде да е същият фактор както в европейският баскетбол. А че Везенков има място в NBA е видно дори с малкото минути които получава.

Чета доста некомпетентни коментари.С 5-6 мача и / влез-излез/ правят кардинални заключения.А той се е доказал и е много добър.

Доказал се е къде-В Европа,отвъд Океана все още не .

Като го пускат за два пъти по три минути да обърне резултата ли чакаш ?

Дано включат Везенков в сделката със Зак Лавин от Чикаго Булс, която се очаква да стане след нова година. Защото очевидно нещата с него в този отбор и този треньор, не се получават.

Е успокоих се. Мислех си, защо днес няма новини за Везенков, но ето !

Ами видя се за нищо не става. Хайде връщайте ни го да го пуснем в Ботевградския квартален отбор.

Чакаме го в "Тунджа"-Ямбол! На пролет.

Затова ли имам много газове днес? УАУ!

Саша ши издържи ли?

Реално, с такава петица в Кингс, няма как да играе и той. Освен ако за тези 6мин средно не започне да вкарва по 15тина точки :)

Абе льоловци, като видите Везенков, ми не четете бе тупани. И в трета глуха да играе голем праз, ние сме само на по три бири и у дир.бг

е нали "ходиха да го гледат" цял сезон в олимпиакос :) Незнам какво повече искат от него за това смешно игрово време Май май по-добре ще е да иде в друг отбор наистина