ЦСКА е платил забавените пари на играчите преди конфузната загуба?

Отборът чакаше заплати за февруари и март, тръгнаха слухове за липса на мотивация

Обратно в новината

Коментари - ЦСКА е платил забавените пари на играчите преди конфузната загуба? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това със заплатите е остарял "неградски" модел, но така се разбира тук управлението на футбола и то в ЦСКА. Иначе лъсва и доверието на играчите - казали, че са им платили, но явно на принципа "вервайте ми" , а те не са. Явно доверието между тези футболисти и това ръководство е приключило. Има и друго - връзките на Пирин и ЦСКА са от години, а при условие, че не вярват в реални шансове да са шампиони, поне могат да помогнат на Пририн да не изпадне, а те ще връщат "услугата" в бъдеще. Това със сателитните клубове го гледаме от години в България.

За какви "грандове", "звезди" и успехи може да се говори в "българския" футбол. В него се подвизават цунами, урагани, маестровци, и всякакви момчета от 4-та конгоанска до 7-ма бразилска дивизия. Момчетата не са виновни - те тук си заработват хляба. Виновни са собствениците, които перат пари. А будалите са запалянковците, /фенове/, които още "обичат" своите отбори. Повечето от тях отиват на мачове за да изразходват адреналина, да се сбият и да гледат сеир, а не футбол !!! ВСИЧКО в кочината Булгаристан е приключило !!!

Да продължава така "маестрото"!!! Задължително го оставете и следващия сезон, а и мангалите в отбора доведени от Стойкас Стоилас ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !!! А колкото по- дълго се задържи Менте Маестро на Армията, то толкова по- добре за всички които не могат без Лепа Брена , Миле Китич, Весна Змианац и сръбска парцуца !!!!

Връщай назад към Ловеч.

Важно е че заклахме говедата !!!!!!!

Сега е април ама чакали заплата за февруари...вие какво очаквате от ощитената страна..

Черното тото черешката на тортата..

Треньорът на ЦСКА обяви причината. Защо трябва да я обявява, след като всички я знаят причината - ЧЕРНОТО ТОТО!!! Червения букмейкър с един мач излезе "на плюс"! А по тази причина, Лудогорец ще е още поне 10 години шампион. И сини и червени са в тотална футболна заблуда. Съсипват вече бившите футболни марки – ЦСКА и „Джингиби Анадол Спорт“, типично по евроатлантически !!!