17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко купувате бе червени или оранжеви селяндури

Мачовете на ЦСКА вече ще се предават само по кулинарните телевизии. На чорбари и помияри там им е мястото.

ФК "Декларация - София", напомни за себе си. Защо няма декларация, когато бежанец изстреля титлата над гредата от дузпа. Най-полезен играч за сезона звездата на червените - Кабаков.

Скъпи приятели и драги колеги, все още ли има някой, който не е наясно с картинката в нашата любима кочина. Както държавата се управлява от бандюги, така и футболните клубове се ръководят от мутроподобни. Червени,сини,зелени,пембени - всички работят по законите на джунглата. (Това важи най-вече за водещите клубове. Може би има някой селски отбор,който играе честно. Ако знаете такъв , дайте да го похвалим. ) Лично аз някога бях от Левски, но това беше много отдавна. Няма как да харесвам отбор, управляван от бандити и техните пионки. Като оправим държавата, ще се оправят и сините,и червените, и всички останали. Поздрави!

Абе...Цска ли сте...Литекс ли....и вие не знаете....но защо плюете Лайноходец?....нали имахте мачове с тях....да ги бяхте били и да бяхте станали шампиони. Даже ние направихме Х с тях да ни улесним......но ние пак не можете. Вината ди е изцяло във вашия клуб и ръководството....оправяте се....ваш проблем тирета

Никой от ръководството на "Черно море" няма да сложи на дръвника най-успешния варненски футболист - Георги Илиев. Така че,селянчето Стойчо Стоилов и другите около него да си затварят плювалниците и да не са си отваряли джобовете.Молете се чорбари,да не се случи същото и със друг отбор да изнесат нещо нелициприятно.

Аз с интерес бих видял резултатите от полиграф на Верея - лефски 3:4, примерно...

Абе това да не го е писал Пената? /при цялото ми уважение към Пенев като треньор/

Друг го е писал, той го е редактирал само в правопис и начин на изразяване. Пената не чак толкова прост да сътвори подобен текст.

Извинявам се, на коя армия е централен спортен клуб Литекс Етрополе / Чавдар Ловеч?

На втора ловешка армия.

на Лихтенщайнската.

Това е Домусгейт!!! Да излъчват мачовете на ЦСКА само по националната телевизия!!! ХО ХО ХО

А бе къде е Литекс?

При Лесна

В медиите на Домусчиев се пише, че били ползвани услугите на "професионални психолози от МВР". Сякаш в МВР работят и любители психолози? И сякаш МВР може да оказва услуги с детектор на лъжата на всевъзможни частни фирми - в случая на "Черно море" АД? ТИМ и бр. Домусчиеви имат много общи бизнеси, които не се изчерпват с корабостроителницата във Варна. Само този факт е достатъчен на УЕФА, че Тича и Лудогорец да изхвърчат от групата. Стига да има умни и сериозни хора в ЦСКА, които да напишат сигнала за разследване. Не като горния текст, който сякаш го е писал Стойчо Стоилов на пет ракии. Жалко за Георги Илиев - легенда, която си остави сърцето на Тича и влачеше тотаджийския тимаджийски катун на гърба си 15 години. За благодарност се изплюха отгоре му.

Още с прочитането на новината останах шашнат.Как така резервния вратар на Черно море, който забележете НЕ Е ИГРАЛ В МАЧА е играл симулативно и може ли въобще да си помислите пък, че точно Георги Илиев е играл симулативно?Написаното и подето от медиите на Домуз ага е поредната ПОРНО новина.

Наистина ли не се сещаш защо трябва да е "хванат" и резервния вратар? Ако треньорът се усети по време на мача, че титулярният вратар е пробит и го смени, резервният придобива ключова роля.

Омбре този човек по договор няма право да играе срещу ЦСКА. Чети преди да мъдруваш и създаваш криминални сюжети.

guzen negonen bega a ti pqrvia zemi ta napravi na Boiko edna svirka da vidish dali e star

Ами то това..ЦСКАТО де още през социализма играеше по два мача на сезон.То не бяха пловдивчани,сливналии,старозагорци,варненци и за който още се сетиш,все ''армейски'' отборчета.

Абсолютна истина,още сме живи за да се запазят спомените.

Прави сте на 100%,жалко само,че не е тука мястото,за това.Много е ОРИНДЖ сайта....цензура дебне от всякъде...

Да за ЦСКА е вярно, но защо услужливо забравяш че точно по същото време Левски пък бяха сателит на МВР.Та не помните ли с какви чинове посмъртно/за съжаление/ бяха наградени Гунди и Котков а?Хайде като казваме нещата да не са с половин уста/полуистини/.Нека си кажем пълната истина, всичко и до край.

Още повече, че както Тракия беше отбор на 2-ра армия, Сливен - на 3-та, а Черно море - на ВМФ, така Спартак Плевен беше на МВР в Северна централна България, Спартак-Варна - на Черноморските МВР-та, а отборчета като Ботев Враца, Етър и Черноморец Бургас бяха достатъчно свързани със съответните МВР-та. И винаги лягаха на Левски, а срещу ЦСКА се биеха с нокти, зъби, буци пръст и камъни. Последните две неща съм ги виждал на стадионите в Бургас и Велико Търново.

Играеш едно после играеш AC Интер и с много големи европейски отбори и стигна до два полуфинала

но това кой го е писал? Ръководството на ЦСКА ли? Ако това ръководство използва такъв стил на изказване, тежко им горко на цесекарите! Този пасквил е пълен позор!

Смех и 300км гробища... Ловният сезон започва... Сега!

Подписано от ръководството на Микре.

постно и изсмукано от празното.Метнаха ви от делиормана,но изглежда с основание.От време оно,дежурните точки и за закритото СЦКА бяха от няколко града в БГ и по старите приятели на футбола си го знаят това.Ха честито сега

Някой треперел от ЦСКА? Изпадал в ужас от страшната сила на армейците? Преди 30 години сигурно. Сега подобни изказвания будят само съжаление.

Декларацийка някаква......напред ярмейци