Коментари - ЦСКА е против забраната за гостуващи фенове във вечното дерби | Корнер.dir.bg

Коментари - ЦСКА е против забраната за гостуващи фенове във вечното дерби | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 6

Истинската причина всъщост е, че привържениците на ЦСКА припознаха Литекс, само за да могат да съхранят омразата си към Левски. И сега и това ако им отнемат, след изчезването на клуба им и събарянето на стадиона, то им остава само да се самоубият. Бу-ха-ха!

Най-лесният начин да привлечем повече фенове е отборът да е изцяло български - футболисти, треньори - всички. Докато това не стане, няма да ме интересува да гледам мач на черни срещу черни и единственото за което да съм на стадиона е - да мятам фишеци по феновете на другия черен отбор, така че да не позволя и на тях да гледат мач!

то и без това нормалните фенове не ходят на това дерби а гледат по телевизора простотията на дрогираните гаменчета от двете агитки,така че май е по добре въобще да не се допускат фенове да гледат жалките подобия на някогашните БЪЛГАРСКИ отбори със БЪЛГАРСКИ играчи

Трябва камери срещу публиката и наказанията да са персонални. Май така на стадиона на Дортмунд, като ги прибират след мачове.

Пълни глупости! Хайде отидете да обясните това на Фейенорд и АЯКС, чийто дербита са без гостуваща публика! Толкова нелепо изказване!

Само Литекс, ОЛЕ!