17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Централен?, Спортен? Клуб на Армията?, това е чиста лъжа, нямаме армия, няма други армейски клубове, та да има централен, освен това “армейците” са негри, платени легионери, а треньора Илич е србска потомствена комуняга. Феновете на ЦеКа са комунистически копелдаци, синове и внуци на АБПФК, ДС агенти, военни чукундури и партийни комунистически отрепки….

ЦеЦКа ще търси дузпа

Литекс/ЦСКА е селски отбор, не може да се срвнява със сериозни отбори.

Има отбори еднодневки като онова от 48 ма година.......R.I.P.цецке! !! Но Левски е вечен!

Левски наистина е вечен... ФеКаЛефски обаче е до момента в който НАП поискат задълженията, а те са длъжни да го направят от доста време насам, защо не го правят - само мога да се досещам...

Оранжевите чорбари ще го пампуркат под вода докато изсъъне

ЦСКА ще го духа в Базел

а ти помниш ли как завърши любимият ли ляфски със АЕК ЛАРНАКА? 0:7 говори ли ти нещо,или дрогата не ти позволява да помниш нещо случило се преди повече от ден?

ЦСКА победи в Базел преди години, ама до твоето говеждо мозъче информацията бавно стига... :)))

Ще търси литекс, ама ще хване кора на свети патрик

2:0 за англичаните

Направи ми този кеф - влез им в агитката и им кажи, че са англичани... :)))

В първия мач се спукаха да центрират и разчитаха на корнери. Срещу британската школа това НЕ работи. Топката трябва да се свали на земята още от първата минута, и да не се вдига до края на мача. При късмет за ЦСКА,( което означава ранен откриващ гол до 20-тата минута), ирландците отиват на тройка. Не падне ли ранен гол- Мъка...

Ирландците са неподкупни и никак не ги вълнува,че президент на ЦСКА е турчинът левскар и заслужил мафиот на България Издиша Ганчев. Но да видим. С треньор Илич няма да е лесно. Докато не бъдат забранени залозите футбол няма да има.Пожелавам успех на ЦСКА.

психо.... Как Гриша Ганчев е турчин левскар.......идея си нямам

Всички,които носят фамилното име "ганчеви" са или помаци или турци. Правят изключения лица от женски пол,носителки на същото,но придобито чрез брак с крипто-турчин или помак,а пинякога евреин.

Изпуснаха питомното, сега ще гонят дивото. Ще ги бият като шкембе от дувар, илич лелин води червено черни дрисльовци.

Нямат шанс ЦСКА! Ако бяха УЕВСКИ,може би/голям късмет имат/