Уайлдър отказа 100 милиона долара и провали мача на годината

Няма да има среща Джошуа - Уайлдър през 2019-а, съобщи агентът на британеца

Обратно в новината

Коментари - Уайлдър отказа 100 милиона долара и провали мача на годината | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искам да го бодна в черния задник тоя лайлдър ,ше го Иба бее

Големият бокс е в Америка. Уайлдър бил страхливец, аве вие норманални ли сте. Няма загуба досега, доминира в категорията си, разбира се че ще поставя условията, а не на него да му поставят. Няма как да приеме каквито и да е пакети, отделните мачове ще му донесат много повече доходи, взели сме да го мислим, кое е по-добро за него.

Не разбирам на прости боксьори защо им се наливат такива пари.Ако зависеше от мен, ако откаже мач за титла му взимам титлите и му анулирам договорите.Взеха нагли да стават някой хора.

Уайлдър е страхливец, а Фюри му показа какво значи бокс и също му показа, че ръката му не е толкова тежка. Няма да излезе и за 500 Милона срещу Джошуа. Напълнил е гащите!

Джошуа си пати от алчния мениджър. Хърн не спряда поставя смешни условия на Уайлдър за мач с Джошуа. Уж много искат мач с Уайлдър, но винаги поставят подводни камъни още преди началото на преговорите. Добре, че забаламосаха Фюри със същите схеми, защото Джошуа щеше да поевтинее фатално, ако реваншът между Уайлдър и Фюри се беше състоял след няколко месеца.