Убийствената статистика на Лео Меси

Аржентинецът изумява с постиженията си от началото на сезона

Обратно в новината

Коментари - Убийствената статистика на Лео Меси | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Плащам над $ 87 на час, работейки от дома с 2 деца у дома. Никога не съм мислила, че ще мога да го направя, но най-добрият ми приятел печели над 10 хил. На месец, правейки това и тя ме убеди да опитам. Потенциалът с това е безкраен. Ето какво правя.......>>>>> www.Trade46.Com

Ти в бъдещето ли живееш или в настоящето , щото ако си от бъдещето , кажи печелившите числа от тото 6 от 49.

Прав си когато фактите говорят и боговете мълчат , но също така е факт , че ако не беше Флорентино Перес , гелчо нямаше да има и на половина от това което има сега . Не забравяй този факт !!!!!

Меси изумява с постиженията си, само дето много отдавна не е бил шампион на Европа. А Кристиано Роналдо му омръзна всяка година да е европейски клубен шампион! Пред фактите и боговете мълчат!

Плащам над $ 87 на час, работейки от дома с 2 деца у дома. Никога не съм мислила, че ще мога да го направя, но най-добрият ми приятел печели над 10 хил. На месец, правейки това и тя ме убеди да опитам. Потенциалът с това е безкраен. Ето какво правя.......>>>>>>>>> www.Trade46.Com

Наградите са... преходни, качествата са... вечни:)))!!!

Като гледам какво прави №5 в света направо не ми се мисли какви чудеса творят №1, 2 и 3. Хмм, всъщност без дузпите първите 3-ма са вкарали колкото Меси. 1+2+3 : 19 гола и 18 асистенции в 65 мача общо. №5 : 19 гола и 12 асистенции в 19 мача. А миналия сезон №5 е всъщност №1 в Европа по голове и №1 по асистенции. Мдаа, французите имат странни мерки за Златната топка.

Златната топка се дава за изминалия сезон, а не за бъдещия хаха

Да де, Требъл в Испания за изминалия сезон (най-силното първенство напоследък базирано на успеха на клубовете във всички турнири). Златна обувка за най-много голове в Европа (за изминалия сезон). Най-много асистенции в Европа (за изминалия сезон). И ............. №5 А статистиката за настоящия е само пример как се справят първите 3-ма в класацията на французите.

Да, ама на сантасе !

Модрич е много по-добър

Прав си, ама се доуточни,... в какво:)))??? Между другото, Модрич трябва до живот да споменава името... Флорентино Перез в молитвите си, защото без неговата, "божествена помощ", той едва ли щеше да има "златна топка" в актива си:)))!!!