Коментари - Удар по бизнеса на Меси, трябва да събаря хотел за 30 милиона евро | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога ще ги стигнем испанците??

Странна причина. Да сложат фасадни панели и прозорци на тях, да не са балкони. ;)

Тук ако трябва да събарят... то няма да остане

Аматьор! Да наеме боклуджията Вълкът и Карадайъ да го открехнат каксе краде и строи безнаказано.

най много бгмангали с а там рутят отвътре

Да го направи подпорна стена и няма да го бутнат.

Дано испанците съборят хотел''ОРИЕНТАЛ Мандарин'' в центъра на Барселона собственост на кгбееца Вало ЗЛАТЕВ ,БОКО и азерина Вагит Алекперов

недоносчето Меси ... Ако беше играл 30-ина години по-рано, сега никой нямаше да го знае. По онова време се играеше много по-брутален футбол, с избутване с рамо, много спъвания ... Щеше да има съдбата на Марадончо -- в некой долнопробен отбор от 2-ра лига като Наполи. И щеше да прави свирки, за да построи хотела.

не може да мине номера с подпорните стени, подпрени с голями балкони. Меси, инвестирай по нашето Черноморие и няма да имаш проблеми с "подпорните стени". Със здраве.

Ако за хотела има издадено Разрешение за строеж, което е на база на проекти, предвиждащи балкони, то нямат право да искат разрушаване, поради някаква странна и по-скоро архитектурна причина... Скоро ще пишат, че е паднало в съда разпореждането...

Значи и догодина пак ще му дадат топката за компенсация. Нещата се изродиха.

За първи път чувам за невъзможност да се намали балкон!

Меси отново се провали.

По този повод Франс футбол ще даде нова златна топка на Меси - 9-та поред

Черноморие. После се успокоих: нито една баба няма хотел или имот под 100 милиона. Такива са нашите цени, не като на Меси.

Апсолютна лъжа,щом е на ДИРе

Милото Меси! Трябва да му открием дарителска сметка.

Законът в действие...тука в слънчака 5 бараки не могат да махнат...меси няма ли да се оплаче, че така Барселона плаши чуждите инвеститори?

Все ще намери начин да даде акъл...нищо, че никой не го е питал...майната му на закона и обществото, важното е Ганя да е добре

Да се оплачи на Боко тиквата той също има имоти в Барцелоната ше му одари едно рамо цар на корупцията.

Марадона не можеше да измине и 10 метра с топката ... веднага го прегазваха, постоянно беше на тревата. Бутаха го с рамо, спъваха го ... и Марадона по корем на земята. Той не можа по никакъв начин да покаже какво може ... единственоия случай беше 1986 на световното, когато излъга 3-ма англичани плюс вратара и вкара гол. Това е ... затова не игра в нито един силен и богат клуб ... щото беше фаулиран щом вземеше топката. А сега това лайно Меси ... никой не смее да го докосне, И Меско вилнее като гений на футбола ... а то си е едно говно 165 см. Нищо особено не е Меси, има късмета че не се играе спрямо него както играеха с Марадона.

Пффф.... точно срещу Меси винаги се играе адски грубо. Но просто той не пада. Той играе вече 15 години само срещу най- грубите играчи във футбола- Серхио Рамос, Пепе, Каземиро, целия отбор на Атлетико Мадрид както и отборите от Южна Америка.

То балкон ли е да го опишеш. Колко да са големи тези балкони,че да не могат и да се срежат с флекса.

Ще ги стигнем, ще ги стигнем. Започваме събарянето с "къщичката за птици".