17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сигурно са ГЛЕДАЛИ някой ТЪП и ВРЕДЕН филм- китайско- негърска ПРОПАГАНДА, в който китаеца или негъра, чакат другия да се НАПИЕ за да му кажат да се бият и да му вземат парите и жената... На араби, китйци и нгри НЕ даваме жена.. Всъщност, дори и жените, като баба Илийца и Райна Княгиня са ги убивали такива за да я има България.. А Митьо-вци, и Мутри са тъпи олигофрени- Наркомани и Педдерази, ИЗБЯГАЛИ от затвора, които се правят на негри с черни БМВ-та... Един мангал- Митьо може да изнерви с аларми, кучета и китайски бомбички да ИЗНЕРВИ 5000 души.. А един негър маймуна- Сисиньо може да ЗАРАЗИ с ВИРУСИ- СПИН ,Ебола, Африканска ЧУма, Маймунска Шарка- 10000 души.. Куршум за такива !! Трябва да показват ИСИТНСКИ филми, как сме убивали араби, негри и китайци, за да я има България.

Откъдето и да го погледнеш нама начин този човек да не е починал от ваксина срещу ковид. Точно както и французинът онзи ден. Все от ваксини умират бе мама му стара. От тази ковид ваксина повече от 50 млн. починаха още през ВСВ. Да еба и ваксината, да еба!

Какво значи "спешни медици"? Изречението започва със следния тескт: "Пристигналите спешни медици". Има ли по-спешни или по-малко спешни медици? А ако са медици са от спешна(та) помощ, която е присъща за България, а не за англоговорящият сват, то не става ли дума за така наречените пара медици? Да не излезе най-накрая, че са дошли сМешни медици (съкратено смешници). Поздрави, Мир и Любов на всички, вкючително и на починало момче.

_stankow

Тоест, при пиянско сбиване.

Тоест, пиян луд австралийски чалгар, вероятно подкрепящ тамошния герб / бсп / дпс

Същото, като от вчера в рейса с мобилизираните орки.