17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кой е тоя педераст? ако не му харесва - да бъде разстрелян до стената топла от слънцето! а крвата, дето му е адвокатка заедно с фамилията! няма против. да се изпъли немедлено! Природата с нас Бог с нас

гнусно излъчване.

Футболни легенди, ама хайде моля Ви се! Чудя се кой изобщо гледа професионален спорт?!

Това е изключително гнусно да спи с жената на брат си.

Ингилизите по принцип са извратена нация - повечето се женят за братовчедки, за да не губят имотите си и това е по-извратено от това да спиш със снаха си!? Явно Гигс е искал да разкара бившата си, но кой ще си тръгне доброволно от футболист, печелещ по няколко десетки милиона паунда на година!? Изфабрикувано "насилие" от двете "неизвратени" сестрички, за да измъкнат някой и друг милион от Гигс!?

не е англичанин, а уелсец.

не е Уелсец ! Шеепшагър е!!!

Основни свидетели - двете сестрички, които "въобще" не могат да се уговорят, т.е. конфликт на интереси и извиканите полицаи, които не са свидетели на "побоя", а преразказват какво им казват сестрите! Това ли са ви "доказателствата" и заради тях ли "трябва" да отиде в затвора една футболна легенда? Другото - изневерите, не знам някъде по света да са "доказателство" за престъпление, освен може би в Близкия изток!? По-скоро двете сестрички са изпуснали златната "рибка" в случая, на който явно му е било писнало да ги издържа и двете и си отмъщават....

Ей зтова малко бой и яка ебън, никаква пощада, после тя ще те обича

Я си цъкай в Ефбет лигата, маай уискита по чалкаджийниците, карай пиян, посбивай се за разнообразие, шамаросай "кифлата до теб" като те тормози - и хич да не ти дреме!

Тия дето пишете коментари жените ви е момента се праскат яко с брат ви

Ми нямам...

Хайде бе, а голям повод за мъжка "гордост" е според народната поговорка: "който има балдъза.... два .ъза" и да си работи някой върху две сестри!? Не важи ли еднакво както за братя, така и за сестри?! Според народната поговорка, жената на брат му би трябвало да е "героиня" с двамата братя! Грешката на Гигс е, че не е уведомил брат си веднага за похотливята му съпруга, но кой знае.... човещинка е и може да му е харесало!? Кои сме ние да съдим легендата Гигс, а това в случая не е престъпление, че е ИВал жената на брат си! Не знам каква е жената на Гигс, но при положение че знаеш от 2017 г. какви ги е вършил мъжа ти със снаха си, търпиш до 2021 г. "тормоз" и чаааак след това решаваш да се оплачеш от "насилие", т.е. гледаш да измъкнеш няколко милиона паунда, че да не ти пада стандарта на живот, поддържан от съпруга ти! Цялата работа смърди на постановка и в случая би следвало наказателно да се преследват двете "хрисими" сестрички, а не Гигс!

в ЮК е 100% на страната на женската. Жените насилват емоционално, мъжете бият шамари. Първото не е наказуемо, второто е криминализирано. Дано един ден човечеството достигне до малко по-съвиршенна форма и криминализира емоционалното насилие. Вижте снимки на ''жертвата'' - чиста държанка, половината изкуствена. Такава може да те направи луд като превърти. Дано Гигс се измъкне от тази каша. Че и кариерата му отиде накино заради една кифла.

Любим футболист, но като човек явно си е типичен британец- склонен към агресия,алкохолик и атеист.Да му треснат 5 години да се научи.

Добър футболист, но явно гадняр в живота. Честно казано, вярвам на гърлите, но не мисля, че за това трябва да лежи! Каквото станало-станало! Всеки по пътя и толкоз! А е и доста съмнително, че сестрата на тая мома съвсем случайно е била там! Една жена знае хиляди начини как да изкара един мъж извън релси, особено ако са му слаби ангелите. Според мен, това е била и целта! Накрая сокротце-соблаго да се разберат за 1-2 милиона обезщетение и кютека да го забравят момичетата. А Гигс това си и заслужава - проститутка! Скъпа при това! Дано му дойде акъла в главата, ама надали!

факт - жена му много добре е знаела, за какво иде реч. а и ако прочетете внимателно, случката не е тряс прас а след първия удар е имало още крясъци (едва ли само от него). не знам защо 'психолологическо насилие' работи само, ако става въпрос за такова над жена... а там са били две сестри.

Абе, че вече с лекота могат да те обвинят е ясно. Ама да наебеш на брат ти жена му... Жените са способни на такова нешо, ама ти да го предадеш

И какво го е "предал" - по-скоро го е отървал от похотлива..... Нали си даваш сметка щом го прави с брат му, какво ли остава с непознати?!

Епа за тебе ако е нормално да наебеш жената на брат ти...ок. Ама ако брат ми наебе моята жена ще им теглим по една и на двамата.

Някак си ми е много подозрително, че съвсем случайно там се е оказаа сестрана на "жертвата" за да може после да свидетелства за метуту ... а на вас?

Може ли да думка жената на брат си бе, ебати помияра.

верно е, и то я е думкал няколко години.Гледал е брат си в очите и му е слагал рога.Точно помияр и боклук.Тъй че, затова вярвам 100 на бившата му приятелка. Гигс е завършен боклук.

това, че той е боклИк, не означава, че половинката му не е. може да са си лика-прилика... тая работа със свидетели 'сестри и други роднини' са ми я прилагали на мен лично... тя или има медицинско със сериозни наранявания, или ... всичко е възможно. а и да ти набият един и да продължиш разправията вместо да викнеш веднага полиция....

брат му като не го бива. Евала, че ги е праскал и двете! Това е пич! И на терена и в живота.

Този може и да е бил добър футболист, но явно като човек е кръгла нула. И не само заради това, което е направил на тая жена.. Ами това, че е избумкал жената на брат си? Поредното л, йно с пари, което си мисли, че ухае на рози

Като фен на Ливърпул много уважавам Гигс като футболист, но като човек е боклук. Който е излязъл от Юнайтед не е станал човек. Вижте Грийууд

да не си бял мъж в западна държава. Виновен се по презюмция. Ако не си гей, черен или жена спукана ти е работата във съда. Особенно ако си изправен срещу представител на някои от трите категории. В БГ все още за щастие не е така но натам вървят нещата.

Наистина, не можеш да удариш едно кроше на жена си и да я довършиш с удар с глава. Не е като едно време - бие ме, значи ме обича.

С години градиш връзка, инвестираш време, пари и иемоции и накрая шундата си събира 3-те чифта опикани гащи и отива да се шлеве с друг. Разбира се че става скандал. А кой-кого е ударил не е ясно. Жените по приницип силно преувеличават в такива ситуации. А и посягат. А тази е била със сестра си. Така че не съди без да си бил там.

Аха, значи ако разбирам, позицията Ви е че като си "инвестирал" във връзка, другият човек ти става с нещо задължен. И си е напълно в реда на нещата ако нете кефи решението на дригия да има "физически контакт", "скандал" и т.н. Бог да пази дъщеря ми от такива дебили като Вас...........

дъщеря ми ще я уча още при първия удар да си тръгва. не да продължава да се разправя и да чака, кога ще я тресне втори път (с удобен свидетел под ръка).

Ех добре че живеете в Бг , та да може още да си побиваш женатa.... Тъпанар

Вместо да я остави да си тръгне жената като вижда че не вървят нещата, сега ще го разкарват по съдилищата. А беше състезател който се раздаваше на 100% по терените и многообещаващ млад треньор

Как ще извикаш Фъргюсън за свидетел бе

ми може дъртия да им светил с фенера в спалнята,хахахах

9/10 от делата за 'домашно насилие' са със свидетели от вида 'ами той на работа е много нервен'.