Украинка с руски паспорт притисна Нургюл в Торонто, но стигна само до реми

Салимова подели точката в предпоследния кръг от Турнира на претендентките

Обратно в новината

Коментари - Украинка с руски паспорт притисна Нургюл в Торонто, но стигна само до реми | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Безсмислено клик бейт заглавие. Омъжила се за руснак, взела руско гражданство. Нормални неща от живота...

ЕТО ЗАЩО БЛОКИРАТ СПАС И ДЕСЕТКИ ДРУГИ ЧЕСТНИ КОМЕНТАТОРИ ТУК!!!! ЗАЩОТО ТЯ БИЛА ЧЛЕН.........!!!!.....и може да прави каквото си иска, да трие, блокира,............ "Член съм на Мониторинговата група за върховенство на закона, в която има 14 евродепутати от 705, която постави България под наблюдение. В резолюцията, която гласувахме по мое предложение, за първи път се казва и признава, че трябва да се вземат мерки за България и има проблеми с върховенството на закона, корупцията и медийната свобода. Лично за себе си знам, че съм направила всичко възможно". „Две неща ме тревожат най-много за Европейския съюз. Това е изчезването на законността и изчезването на свободата. Винаги казвам, че икономическата криза може да бъде преодоляна, енергийната криза може да бъде преодоляна. Но когато сте загубили, нека го наречем душата си, което представлява право и свобода, това не може да се поправи толкова лесно“, каза Кнайсъл, говорейки на Световния младежки фестивал в Сочи." В ТОЗИ САЙТ МОДЕРАТОРИ, АДМИНИСТРАТОР И ВСИЧКИ ДРУГИ ВКЛЮЧИТЕЛНО И ХИГИЕНИСТА, СА АБСОЛЮТНИ БО К ЛУ ЦИ!!! ТРИЯТ ПРЕЗ 3 МИНУТИ!!! БЛОКИРАТ ЗА ПОВЕЧЕ ОТ 3 МЕСЕЦА!!! ЧИСТ ФА Ш И ЗЪМ!!!! САМО НАРОДЕН СЪД МОЖЕ ЧАСТИЧНО ДА ИЗМИЕ ПЕТНОТО!!! ИСКАШ ДА СИ КАЖЕШ МНЕНИЕТО ПО СТАТИЯТА, НО НЕ ТИ ДАВАТ!!!! ЗАЩОТО СИ ПРОТИВНИК НА ПОСОЛСТВОТО И ПОТЕНЦИАЛЕН РАЗОБЛИЧИТЕЛ! НА ТОЗИ САЙТ ПРЕЗ ЧАС ДВА, МОДЕРАТОРА МИНАВА С ОГРОМНА ФАШИСТКА МЕТЛА И ПРОЧИСТВА ГЛАСА НА НАРОДА!!! НЕ БИВА ДА СЕ ВИЖДА, ЧЕ НАД 90% ПОДДЪРЖАТ РУСИЯ!!! ОТНОШЕНИЕТО ТРЯБВА ДА Е ПОНЕ 70/30!!! ТАКАВА Е ВОЛЯТА НА ПОСОЛСТВОТО!!! ПОЗОР!!! ДАЙТЕ СВОБОДА НА СПАС ДА ГОВОРИ

Нюргул не е ли туркиня с български паспорт

това мирише на расова дискриминация, не е политкоректно. Такива неща се казват само срещу Русия и режима на Путин.

Преди да я притисне Салимова имаше предимство, но времето отново я притисна и допусна няколко грешки. Във всяка партия времето и е проблем, изглежда подготовката и екипа и не са на нужното ниво. Предполагам и държавна подкрепа няма. Ако всичко беше на ниво можеше и за първото място да се бори, играе като равна с най-добрите в света вече, а бъдещето е пред нея.

преливаш от мозък

Струва ми се, че едно от двете заглавия на статии в дира не е обективно: -статия от днес "Украинка с руски паспорт..." -статията от 08.08.2013 г. "Масов бой между български берачи на боровинки в Швеция", има и снимков материал на "българските берачи на боровинки".

трябва да отделя повече внимание на жена си извън правенето на бебета. Ако Лагно беше победила имаше реални шансове да се бори за първото място днес

Аз бих отделил време на Лагно, хареса ми

Ако днес Горячката я тупне, ще залепне на престижното 8-мо място

личната духа1ка на пеевски самият той е при нея сега...

Големата Майка Туркие ще вземе нещата в свои ръце и ще се погрижи кадънчето да дръпне в шаха...

не го изключвам ! . а кочината да продължава да бъде "освободена" и да продължава да се "занимава" с москалите и да ги заселва тук .. ...накрая съвсем ще изчезне ! пони ми думата - бълХария ще изчезне от картата и генетично с тази политика на "братушкането" , водеща до унищожение !*

За каква политика говориш? Политиката се определя от държавата, а държавата е про-Краварска. Държавната политика и медиите са на про-Краварско малцинство. Може би искаш да кажеш, че народа харесва руснаците?

Колко интересно заглавие! Но иначе никога не можеш да срещнеш тук например изрази като: "мангал с бг паспорт", "резняк с бг паспорт", "помак с бг паспорт".... Пише се например "група български берачи на боровинки в Щвеция..." И какво сега? Оказва се, че помаците не са открили първи в света шаха, а!

Нашето момиче е най-младото и има време да се докаже. Този турнир е като да изкараш едно висше по бързата процедура. В Китай шаха е и държавна политика, да вземем пример и като държава, защото таланти в България дал Бог!

занапред колко е "ваше" това момиче ...вече е сгодена за турчин от турция !

Каква украинка? Родена е в СССР, а Русия е правоприемник на СССР, има си момичето руски паспорт, значи е рускиня.

кво общо има с т.н. просия ? . се се ре беше сглобка на 15 държави...и това което правеше се се ре, не е правено "от просия" или от която и да е друга страна от тези 15, а е правено от ...сглобката...която вече не съществува ! . ако не беше тази сглобка от 1922 година, просия нямаше да п остигне и половината от пастигнатото от сглобката ! . просия може юридически да е прието че е "правоприемник" на сглобката, но не е създател на създаденото от сглобката ! . сглобката умря ! един артист за мандата и еба мамата! сега един друг артист - ще довърши и средната матрьошка!

проста и тьпа амеба

ОТНГСНО: Нашият АйПи да ви еба мамата ДИР-нишка!!! Неделя е!!! Ден на анонимните чекиджии в ДИР-ника - необразовани, жалки, нещастни, недоебани и прочие брюкселски боклуци!!! Трийкат всяко политнекоректно мнение и припадат извратен оргазъм. Електорат на лудото Кире!!! Да им теглим по една майна и да кажем... Браво Нургюл!!! И българи и турци се гордеем с теб и нашата България!!!

и е бавна ....повчето партии губи, заради недостиг на време! . последният и шан да измие срама, като като в последният кръг, разбие мутрата на блядката !

Какъв срам бе сельо? Играе на световната шах сцена и е само на 20 години. Играе с най-добрите. Ти къде си бе? Колко партии изигра, извън кръчмата у вашето село?

Обаче, дирника, не е допускал израза "иганин с български паспорт".

Украинка с руски паспорт притисна туркиня с български паспорт....Дир Бг са марсианци...

като си бил 500 години под турско "робство", от къде си сигурен, че ти си т.н. "българин" имащ нещо общо с българите от преди 1396 година, когато твоята "матушика" не съществуваше не само на картата, но и "на чертеж" ????

няма нищо общо с москалите ! . това, че киев бе окупиран от блядовете през 12-и век, не означава, че киев от 9-и век има нещо общо с москалите, които тогава не само, че не съществуват, ами и село масква е било буквално блатна местност !

Разбира се, че няма нищо общо. Украйна е изкуствена държава с изкуствено създадена нация.

Хубав комент, как яко жегна усрите, почнаха да се пенявят с неграмотния си български в отговорите си.

Колко духовит израз, в който ИЗОБЩО НЯМА НАМЕЦИ: "УКРАИНКА с РУСКИ паспорт ПРИТИСНА". Кава сила на журналистическото перо, каква класа. Отврат.

Интересно, за журналята има ли значение, момичето като каква се определя?