17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и телохранитела...от един удар в гроба!

ot novinata mi stana iasno che bulgarite mraziat prezidenta na ukraina...zashto li ?

Най-опасното при бой с голи ръце е именно това-падането и в много случаи то може да доведе до смърт.Има един български боксьор Пацов който по същия начин като пишлеме се сбива с някакво момче и при падането момчето си удря главата и умира.Затова всички които ходите на бойни изкуства и се мислите за боксьори, джудисти, кикбоксьори -никога не трябва да се удря човек извън залата за тренировки.Едно че без ръкавици може да си счупиш ръката в която има много малки кости и после да си създадеш месеци неудобство, но и един удар може да е достатъчен да убиеш човек и да си съсипеш живота за една глупава моментна ситуация.Аз съм ходил на бокс и попаднах на добър треньор от старата школа който още на първото ми отиване каза че боксът е само в залата, а не за да се биеш по улици или заведения.Истинските големите шампиони също казват че никога не са удряли човек извън боксовия ринг -Владимир Кличко е такъв, също Флойд Мейуедър и те ходят с охрана именно не защото ги е страх да не ги бият, а защото не искат да се въвличат в такъв тип боеве на улицата.По-добре ако наистина не става въпрос на живот и смърт преглътни, отмини обаче не давай шанс на емоцията да ти съсипе живота.Удариш го някого и какво ще докажеш с това че си по-голям мъжкар ли и това каква стойност има има ли стойността на един човешки живот или на твоя собствен.Истински умния човек разбира това и затова и те са най-най в тези спортове а посредствените квартални хулиганчета ходят да тренират само за да се бият и от тях нищо не става в спорта в крайна сметка.

Ето и въпросният ''професионален боксьор'' изобщо не съм го чувал а следя спорта.Потърсих какви успехи има -10 мача срещу разни анонимници като него като половината са дебютанти (първият им мач е срещу него), другата половина са с по 20 загуби от 30 мача и има една загуба от друг боксьор с 2 мача преди това.Т.е един абсолютен анонимник -именно такива са които правят белите и затова и нищо не става от тях в спорта защото горе няма никой и си остават винаги на ниво бияч охрана на входа на дискотека а по нашему ''батки''.

Боксьорът е невинен. Руски джудист е виновника...

а дано ,следващия път

Украински боксьор уби охранител на президента Порошенко Това явно е било "конкурс" за охранител на Порошенко. Боксьорът го е издържал с "отличен" и може да постъпва на работа като охранител.

Елементарно, просто със следващия удар ще бъде ликвидирано недуразамението Парпурошенко ли какъв беше.....?

ляв ,десен глей ка са прай

Поразрових за допълнителна информация: Скарали се нещо заради кучетата на боксьора, смъртта е настъпила от удара(само един удар), а не от падането на земята. 36 годишния бивш професионален боксьор е бил тежка категория. И такива ми ти дивотии от типа "Знаеш ли кой съм аз?" , от дивия изток на Европа.:((

а Парасьонко кога?

Тия ни настигат по демонокрация, хем без да са в ес и нато.

хаха :) Троле руски, те още си имат от пост-съветската ''олигархо-мутренска демокрация''. От ония с анзуците дето имахме през 90-те, при ушанките още си ги има.

Еми, идиеално - две в едно - пост-съветската ''олигархо-мутренска демокрация със съвременна бандеро-американска. Явно това е ключът към "успеха".

хохо.!. Чалгопитеко чирашки, ама мноо си тъпоръбесто гурбетдобиче ве! По тъп си даже и от хохлузърските си приятели.!.мбухахаха

Познавам един джудист и го питах веднъж: -Страх ли те е да не те нападнат на улицата ? а той ми отговори: -Страх ме разбира се, ако се случи и го хвърля на асфалта , няма да знае как падне и може да си строши врата, дано не ми се случва.

Дали па преди това няма да съм му подписал двете колена с почерк 7.62? И няма да се притеснявам че е джудист-ще знае как да падне! Празни анаболни кратуни...

Нещо си в грешка, момчето е много възпитани и изобщо не е конфликтно. А ти с тоя пищов внимавай да не лежиш по затворите или по-лошо под земята, излишно самочувствие си придобил от него, а не бива. Мислиш ли, че този гард на Порошенко е бил невъоръжен, май не е имал време да си бърка по джобовете.

Е ти си го познаваш-щом е неконфликтен значи е така! Говорех по принцип. Не оценявай самочувствието ми, като не си на годините ми... Никога не съм парадирал, че го нося. Сега за охранителя-трябвало е да си бръкне в джоба-от затвора се излиза-от земята-не...

Досега много ли си гръмнал?

Ало началничето, глей само да не ти обърнат зъбките и нослето некъде, че после и майка ти нема те познае :) А тва на кръста дето го носиш, нали се сещаш къде ше ти го завра :)

е те в измислената им рада какви боеве си спретват... та по улиците ли няма да се трепят

Така ами..как ще имат разногласия в парламента ))) Друго си е в руската Дума - 100% Путьо. Е тва е демокрация !!

Поредната фатално завършила ситуация "Сега ще видиш кой съм аз!".

Жалко, усмъртил грешното прасе!!!

Требва направо да го усмъртат гадината. Така ли се убива човек, та бил той и бодигард на Порошенко...

Ако прасне и Порошенко така, ще бъде герой

Недей - по-долен и гаден ще дойде. Бандеровската скаймейка с резервите е по-дълга и от на Баце.