Коментари - Ултрасите на ЦСКА с "кърваво писмо" до ръководството, искат промяна и плашат с протести | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БРАВО !

Дучето трябва да се върне на "Армията" и да отговаря за връзката между феновете и ръководството, а фракциите да се занимават със развитието на сектора. Клуба е добре! Три поредни години финал за купата на България! Две поредни години класиране в групи на Европейските клубни турнири! ТРИ ПОРЕДНИ ГОДИНИ и ДЕСЕТ поредни мача Левски нямат победа над ЦСКА! С ТОВА БФС НАЧЕЛО и НАРЕДЕНИЯ ни предварително ШАМПИОНАТ, ЦСКА ВЗЕМА АБСОЛЮТНИЯ МАКСИМУМ от ситуацията! Друг е въпроса, че ръководството не е особено дипломатично и трябва да търси ДИАЛОГ, а не да се конфронтира със всички! Това е!

идиоти, сър, пратете ги при наци орките в украйна

Не съм фен на "микренското джудже" както го наричат язвително тези "запалянковци"... но... Абе какво ще ви се правя на културен бе, уроди дрогирани!? Ма вие сте същите като сините говеда от "запад" бе!? Имали претенции, имали... на майка си п...ата имате! Като станете собственици, като почнете да издържате отбора, тогава ще имате! Дотогава сте само обикновени фенове! Капиш!

"...крайно време да се сложи точка на аматьорщината." Ами разприпознавайте набърже. Най-подло ви излъгаха навремето, крайно време е да го разберете. Тирето не е отбора, който трябва да подкрепяте!

Ами отбор заченат с голяма далавера със спортния министър на ББ (сигурно и с негово одобрение). Явно далаверите ще са основото в него, спорта после.

Един модел на управление като в Лудогорец и Левски и ЦСКА няма да имат стигане с тази фенска маса :) Всички мразят Лудогорец, ама там се издържат от футбол, а не от някой да налива пари като в каца без дъно. Лудогорец за последните 10 години, направиха толкова пари от трансфери, колко всички останали отбори в България за последните 10 години, не са :)

Оставяй ги тея измекяри да се спасяват, не стига че им дадохме лиценза да могат да играят в А група и пак недоволни, идвай вземйа си Литекс и пак да влизаме в А група.

Бефесе-Депесе са натиснали диларите да създадат напрежение в ЦСКА преди конгреса! Не го правят за пръв път! Хора които се издържат от ЦСКА и не да дали и 1 лев за отбора да ми пускат такива декларации... Айде у лево. Тоя дето го е писал да ми дойде с ясен план за бъдещето на ЦСКА. Пълни дебили. Разград купуват мачове на килограм, държат БФС и е геройство това което постигна ЦСКА на този етап.

Ами все пак става дума за Литекс,колкото и да ви се иска да сте цесека

Не знаят кого да под(крепят).

ЦДНА

Вън Госпожата от ЦСКа!!!

Най-добрият начин клубът да бъде спасен, е като се нареже всичко за скрап и да се разпродаде. И накрая феновете да бъдат продадени на Левски. Поне аз така бих.

Всички мразят Лудогорец, ама там се издържат от футбол Млъкни бе ла.но! Колко струва само трибуната дето я кръстиха на онзи румънски сиганин? Кой ги плати? Колко пари получиха лазградските рязани като "ковид-помощи"? Бяха от първите! Айсиктир!

купувайте и вий бе!

Това е отмъщението на Тройчо.Има едно психично разстройство нарича се -грандиозен нарцисизъм.Характеризира се с това че този тип личност прехвърля вината винаги на другите, изключително манипулативни са ,готови на всичко за собствена изгода и когато им засегнат егото са изключително отмъстителни на принципа след мен и потоп.Припомнете си детайли от досегашните престои.Винаги някой друг е виновен, винаги манипулация на феновете с гръмки фрази и тупане в гърдите, многото саги с трансферите преди фалита.След това изведнъж решава да се завърне зад гърба на тогавашния треньор Л.Пенев води преговори накрая казва че отборът е воден зле и е в много лошо състояние.Отива прави си зимна подготовка ниже лош резултат след лош резултат-ръководството не му говорило нямало как да има резултати без той да избира селекцията.Гонят го-почват протести феновете искат да гонят ръководството.Интересно откъде феновете имат тези наблюдения че ''цели отдели не функционирали''. И също не всички фенове са за Стойчо и не всички искат да го видят доживотен треньор на ЦСКА или виждат в него живата светиня на клуба забравяйки за фалита.Той се сближава с ключови фенове и журналисти които са хипнотизирани от неговите треньорски заложби и настройват цялата общност че без Стойчо няма ЦСКА.Дано Ганчев не се поддаде първосигнално на тази провокация защото не се знае какво ще стане с клуба.Поне като са недоволни да кажат алтернативен вариант не да поставяме зорлем клуба в супер затруднено положение да зарадваме Тройчо че и той може да не е в ЦСКА ама и собственикът няма да е.

КОИ СТЕ ВИЕ ,ЧЕ ДА ПОСТАВЯТЕ УСЛОВИЯ НА ГРИША ГАНЧЕВ БЕ,ЦЪРВУЛИ СКЪСАНИ? КАТО СИ КУПИТЕ ОТБОР И ЗАПОЧНЕТЕ ДА ГО ИЗДЪРЖАТЕ,ТОГАВА ЩЕ ДИКТУВАТЕ УСЛОВИЯ-ВЪШКАРИ !

НЯКАКВИ ДРОГИРАНИ ГУРЛьОВЦИ С ПРАЗНИ ГЛАВИ И ДЖОБОВЕ ЩЕЛИ ДА ДИКТУВАТ - я си ЕПМ !

Прасчовците забравиха как преди около година се молеха и олигавиха на Гришата между-крачието сега много смело тръгнаха напред. Утре ако Ганчев каже край и същите ще му клекнат за по една бабалюга.

Гномо иска имота в Борисовата. Не го интересува никакъв отбор.