17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди да пишете лъжи, проверете защо Боб Дилън вече не изпълнява песента си Hurricane- защото наскоро излязоха доказателства, че наистина е извършил престъплението. Да, ченгетата и съдиите са били расисти, да, процесът е бил зле воден, но Картър е престъпник.

Защо трябва да четем за американски спортисти и историята му. Този в Америка сиг го знаят единици хора по простата причина,че никой не го напомня .. нека нашите медии напомнят за Серафим Тодоров и бг спортисти. Затриват ни като народ с е такива измислени статии.

Нищо не знам по въпроса, но чак така "случйно" да се разхождал пред бар, в който става убийство - много съвпадения. Отделно колко ли хора е пребил докато се е правил на побойник. Там, за разлика от тук съдът пипа здраво.

Изкуплението Шоушенк поне завършва положително, списобният и начетен счетоводител, изиграва великолепно алчният и жесток директор и успява да спаси единственият си приятел, изпаднал в социална изолация! Явно за Картър нещата не свършват така щастливо!

краварска му работа на съда?

Амариканците понеже са фенове на съкращенията от типа OMG, LOL, IDK имат и такова за негрите - TNB - Tipycal nigger bullshit... няма да ви го превеждам.

И за майка ти има едно съкращение - МСК - Мръсна Смръдлива Курва :)

Ако съм на негово място, ще те намеря и ще ти завра главата в гъза. Помияр смотан.

Не плачи маймун, все някога на твоята халката ѝ ще се освободи и ще те направи мъж.

Негър рецидивист.

В крайна сметка извода е, че който иска нормален и спокоен живот за себе си и своите деца се мести от САЩ в Канада.

....там е "истината".......

Жени Калканджиева като му шибне 2 шамара, ще се посере и ще приключи кариерата доживотно!