Уругвай разплака Египет в последната минута

Фаворитите в Група "А" се измъкнаха с гол в последната минута

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мача завърши без инциденти ! Суарес днес не ОТхапа никой !

Мача завърши без инциденти ! Суарес днес не ОТхапа никой !

иран загуби в края ще трябва да го оставят един ден на вода да му отслабне гъзината.

за мангалите трябва само бой, те от друго не разбират

Ще си го изкарате на руснаците.

Не виждам какво толкова чудно има в това, че имало празни места на стадиона в Екатеринбург. От една страна не играе Русия, от друга - мачът е в петък, в работно време, от трета - къде е Екатеринбург и с какво би привлякъл туристи, къде са Египет и Уругвай. И накрая кои са тези толкова интересни за гледане отбори? Египет с 1-2 играча на добро ниво и Уругвай, който все още си живее от старите лаври, независимо от добрите си футболисти в състава си! Аз, който съм доста запален по футбола, от програмата за Световното до фазата на елиминациите, съм си набелязал едва 4-5 мача, които да гледам. Останалата боза просто ще я пропусна! Според мен 32 отбора за крайната фаза на световното са си твърде много и не е добър експеримент на ФИФА, независимо от подбудите!

А през 2026год. ще бъдат 48 отбора!

Мачът започна в 17:00 местно време, просто местните нямат излишни пари за харчене за подобен мач. А ако 32 отбора ти се виждат много, изчакай да видиш след 8 години, като се подредят 48 ....А като си представи човек, че при нашто 4-то място бяха едва 24...

За да си на стадиона в 17:00, трябва да излезеш от работа поне в 15:00, т.е да избягаш от работа! Въпросът е дали си заслужава за такъв мач.Отговорът е очевиден от празните места! А иначе аритметиката е много проста - колкото повече отбори, толкова по-ниско нивото. И после, защо хората не ходят да гледат подобни мачове! А като се има впредвид, че признатите държави в света са 193, то след 8 години 48 държави на световно означава, че всяка четвърта ще е там. За какъв интерес въобще ще може да се говори тогава, след като кьораво и сакато ще ходи да поритва мачле на Световно? Американците не са глупави - при 48 държави няма как да им се вържат финансите, независимо от интереса към футбола. Именно затова подключиха и Мексико и Канада!

станат 96 туко виж че е възможно да участваме и ние !

... KATO PE3EPBA...