Коментари - Усик: Това е за страната ми! Фюри: Едно от най-тъпите съдийски решения в историята | Корнер.dir.bg

Коментари - Усик: Това е за страната ми! Фюри: Едно от най-тъпите съдийски решения в историята | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 15

Ти ,ако толкова много мислиш за страната си ,грабвай автомата и марш на фронта.

... следващата среща, Усик ще загуби, за да има реванш на реванша и да правят луди парици от льохмите, които плащат ...

Ако наш Пульо хване Пусика, кво ли ше стане ?

Кайма...

Усик си го наби много здраво и само съдията спаси Фюри. Фюри няма нужда да е толкова нагъл нека се пробва на реванша, може би тогава ще подходи по сериозно. Незнам защо, когато се говори за спорт трябва да се намират олигофрени тролове да пишат за политически лъжи и то с езика на омразата. Говорим за спорт за едно голямо шоу което стана снощи и изведнъж някакъв олигофрен, който даже не е гледал мача започва да драска простотии и лъжи.

Проблема е, че всичко свързано с Украйна и Русия е ПРОПАГАНДА. И то ПРОЗРАЧНА. Вече доказано НЕЕФЕКТИВНА. Спорта беше спорт, преди новите еврофашисти и ционистите да го ПОЛИТИЗИРАТ до степен, която и Хитлер не е мечтал. Стана ли ти ясно са, боксьорче уонаби. Ако тоя калъф искаше да направи нещо за страната си, вместо да ходи с бандерски символи и да дрънка глупости за пари, ЩЕШЕ ДА ИЗИСКВА МИР. Няма военна математика, която да промени събитията там. Само политическо решение към мирни преговори и капитулация. Колкото и да им се иска на корпорациите Трета световна, не им се живее под земята няколко века.

Няма нищо по-гнусно и омерзително, от така наречените "украинци"! "Тази измет, подхранвана от поляците измежду най-гнусните отрепки на руския народ (убийци, кариеристи, присламващи се към властта интелигенция), е готова да убие собствения си баща и майка заради докопването си до властта или доходно място!Тези изроди са готови да разкъсат сънародниците си, даже не за изгода, а да удовлетворят низките си инстинкти; за тях няма нищо свято, предателство е тяхна норма на живот, те са с плитък ум, злобни, завистливи, хитри с особена хитрост. Тези нечовеци са събрали в себе си всичко най-лошо и низко от руснаците, поляците и австрийците, така че в душите им няма място за доброта. Повече от всичко те мразят своите благодетели, тези, които са им направили добро; и са готови всячески да се присламчат към силните на деня.Те не са способни на нищо и могат да изпълняват само примитивна работа. Те никога няма да бъдат в състояние да създадат своя държава. Много страни са ги подритвали буквално като топка по цяла Европа; робските им инстинкти толкова са вкоренени в тях, че са покрили с омерзителни язви цялата им същност!" Ото фон Бисмарк (1815-1898)

В България си имаме фашисти като теб …

Колко копейки ти платиха за тая простотия която си написал?

Укрите ги мразиме безплатно. Защото са олигофрени и се самоубиха за да напълнят джоба на банда фашисти и господарите им от САЩ. Имат наглостта да искат Трета световна. За тва ядете хурката с вотовете всеки ден. Няма как 20 трола да се справите с 80 процента от Българският народ. Колкото и да сте прости, нагли и платени.

Освен фалшиви новини, друго не можете да произвеждате. Става досадно вече.

Тая Евровизия не свърши ли вече......

pompai

Фюри да отива и целува съдията,че ако не бе спрялмача в 9-я рунд още 1,2 удара и можеше на носилка да го изкарат.

И къде е спорта в цялото ,,укроизтъкване"???

Гледай си А групата Ганьо