Коментари - Успешно обжалване върна парите и точките на тенисиста Андрей Рубльов | Корнер.dir.bg
назад

Успешно обжалване върна парите и точките на тенисиста Андрей Рубльов

Руснакът беше дисквалифициран в Дубай заради невъздържано поведение срещу съдия

Обратно в новината

Коментари - Успешно обжалване върна парите и точките на тенисиста Андрей Рубльов | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 50

Рубльов е симпатяга. Съдът взе правилно решение. Колегите му харесват руснака. Бублик не искаше да прекъсват срещата. Трябва да отнемат правата на съдуйката, лайсмена и организатора на срещата.

Странно. Глобата остава, а му уважили обжалването !?

Невъздържан, избухлив - да! Но да обвиниш, че е псувал, когато не е и явно страбничният рефер не е чул това, което заяви на супервайзора на турнира и последва дисквалификация ... това не е обикновена съдийска грешка. И Анди Мъри не се спираше, и куп други , но съдия да си измисля, че е чул псувни, когато такива не са изречени е абсолютен скандал.

Какво стана бре соросчета долни, които ръкопляскахте на тази гнусна англосаксонска игра? Кръв пикаете сега нали? Дълбоко ли ви влезе джендърофилчета и платени глашатаи на еврогейските ценности? Искрено се надявам онзи кавал ( организатора или директора на турнира ), който санкционира Рубльов без да гледа видео записи и повярва на онова рускоговорящо лайно ( вероятно украинско ) да бъде осъден и изгонен завинаги от тениса. Козяците реват, истината тържествува!

Глобата е за това,че е викал....

Колегите на Рубльов се застъпиха за него пред съда. Рубльов е голям приятел на Гришо

Славянски братя.

гришо "славянин" ...българите "славяни" ...не ме разсмивай ! . няма никкаво "славянско" браттво ..то е мит ! всички славяни се хващат за кобура като усетят миризмата на сибирска мечка в гората !

Сам за кавал като тебе, секса е наказание. Лекувай се. Иначе секса с тебе става наказание. Не само за тия които участват, но и за всички около тебе.

Случайно си пропуснал, че такъв е езикът на украинците

Лошия Запад, цака нашето момче, но фактите са по-силни и от лошия Запад... В лошия Запад това. Щото в Русия фактите са това, което каже късия. :)))) п.п. Пожелавам на всички путинофили и соцносталгици жигули да карат до живот. И другарките им в живота да са върли путинофилки. Стилистически и всякак. :)))

Браво. И кво? Ще ми го накривиш...

Джокакта щеше да ги набие всичките съдийки и лайсмени. И господина с очилата, който прекрати мача.

Благодаря че ми поясни.

закона е над геополитиката, което въобще не така в любимата ви Рассия, господа маргинализирани българи с промити от болшевишката пропаганда мозъци. Съдията русофоб наклевети Рубльов, но съда го реабилитира. А разиграйте аналогична ситуация в Масква и кажете честно дали изхода ще бъде същия. Запада има милион трески за дялане, но никога не бих избрал да живея в свят, организиран по Расийски модел.

lu4ka

Понеже колективният запад се изпонасра, вече започнаха да превключват на задна… скорост.

Няма и никога не е имало славяни. Ние сме словени.;

Ела в Канада,поживей малко и ще ги намразиш.

Е нали рублата е по-силна валута, защо така се напираме за долари. Еб…ю Мать

Ти хипотеза, че си за хапчета ли правиш ? Сори пич за твойто хапчета не правят !

Какъв справедлив запад, турнирът е в Дубай? Справедливият и демократичен запад отстранява спортисти от състезания само заради руския им паспорт. А в лошата Русия колко американски спортисти са били дискриминирани? Нула, нали.

За рублата не знам, но май ние сме тези, които с всички сили се натискаме да замениме нашата национална валута от хиляда години с потъващото евро...

Ако тенис-федерацията желае да изплаща наградите в рубли, никой не я спира!

Запада е пълен провал

Веднага са обявили руснака, че е псувал и обиждал, и веднага се е доказало, че лъжат, ха ха ха!

За какво бълнуваш бе, ненормалник?

моля, моля а за пропуснати ползи, клеветене, уронване на престижа и прочие Рубльов ще им друсне милиони компенсация. И разбира се съдията дето без доказателства отсъжда и другите по веригата да им се взема лиценза, то така ако само им се разминава айде де, всеки да си получи заслуженото наказание.

Ела и в Германия. Ще ти помогна да си намериш и работа. Но съм 99,9999999999999999999% сигурен, че ще запалиш подметките след първата седмица. И ще ме изложиш. Такива като теб съм срещал хиляди...

пффф

Да имаше нещо, да ти го накривя, ама при това нямане... :)))

пффф

Тупин в Хага? Аз съм за. :)

Абе, русороби, случвало ли се е някога през жалката история на росията, някой някога да е обжалвал в руский съд, било то свой или чужд?

Съдията да отива на уроци по руски, като назидание, че до този момент не е знаел кой е Рубльов и каква е играта му. Запомнете, че приодата на тенисиста е "кибрит", но никога/никого не обижда.

С колко имена си в сайта? До тук с 2 - пишеш с един, отговаряш с друг хах

"Съдията се оплака на съдията на стола, че руснакът е използвал обиден език, заради което Рубльов бе дисквалифициран. Видео материали, разпространени от фенове, които са били на корта, обаче показаха, че Рубльов не използва обиден език" - по фалшива клевета вместо да го предупредят да си сдържа нервите тия наглеци го изключиха от турнира и след като феновете доказват фалшивата клевета КОЙ ще понесе отговорност за това безумие???

Директора на турнира не намери за нужно да гледа записи и да преценява - довери се на клеветника облечен като съдуя и сега да си самоподаде оставката за това безумие и тенденциозност!

Пожелавам ти приятно потъване с левовете без покритие. Ако бяхме мъдри, а не сме , левът щеше да е силна валута. уточнявам не пиша от БГ, не съжалявам че не съм измежду вас, заслужавате си съдбата

що са хабиш да пишеш само да видим, че си пълен идиот.

напротив, напротив, спират я и още как

пичове направете се турнирче поканете го тоя да ви псува и да ви нарича дебили блещейки се като изтрещял избушляк. Напълно заслужено загуби мача служебно. За наградния фонд спечелен до момента на провинението нямат право да го наказват. А записа го гледах дебил го нарече многократно .. после вече с гръб като се очърна продължи да бляди ... на руски си го псуваше и после лъга че бил само на английски говорил. Значение никакво но пак лъжеше нагло и безпричинно. Та да влачи тия 120 хиляди долара и да не мрънка. Това е тенис не махленсси футбол.

записа гледа ли го ... аз го гледах .. дават му 120 да не те занимават с него че не им е работата да гонят вещици иначе решението на съдията остава валидно и правилно и никой не му и предлага компенсации ... следващия път нема да псува на руски. И на английски нема да псува.

Точно така. И освен това той можеше да спечели турнира. Има пропуснати ползи!

Да.

нека почнем от там че съдията правилно отчете че топката е в очертанията. нека отчетем и че псува на руски а после лъга че не е псувал на руски. Сега аз личнж гледах записа ... 2 пъти поне каза Дебил блещейки се на съдията после се обърна и ясно се чу "бляд" ... тжва може да не значи шибай се буквално но си е еквивалент в някаква степен. Съдията правилно решение е взел да прекрати мача .. това никой не оспорва.

ама решението да го дисквалифицират дори той не оспорва. той оспорва че дисквалификавия на полуфинала води до загуба на точки от осмина финала и премии за класации в четворката.

днеска псува утре ще реши да набие някой съдия ако няма наказания ... точно това е правилното решение.

пичове кликате ги минусите що го правите си знаете вие ... аз видях че топката беше добра и тоя келеш по най грозния начин си изпусна нервите. Има кодекс в тоя спорт ... искаш пехливански бори псувай там ... хванал си се с тенис значи малко и от културата на спорта трябва да попиеш. Иначе става селяния.

В цивилизования свят агресията е нежелана. Затова се наказва строго. Идеята е да има ред и дисциплина, ама не заради страх, ами заради уважение. .

Щом са отменили наказанието,значи са признали,че не са били прави.

Щом са отменили наказанието,значи са признали,че не са били прави.

Ти да не си съдия?И на мен ми се привиждат разни работи.