В Англия доволни: Саутгейт реши да остане начело

Наставникът бе на друго мнение след отпадането от Франция

Обратно в новината

Коментари - В Англия доволни: Саутгейт реши да остане начело | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сами си се отстраниха - чист пропуск пред вратата и веднага след това и пропусната дузпа......Сега те трябваше да са срещу Аржентина, ама не би. Така че на рицарят сър Гарет не му остава нищо друго, освен да седне на Кръглата маса, отрупана с фиш енд чипс и стекове със зелено пюре и да муа заедно с останалите братя-рицари, докато си говорят за славните времена на 66-та и чакайки....3066-та! Винаги са имали добри клубове, но дотам. Националният им - ялов. И на Аржентина липсва нещо завършващо, и на Испания, и на Германия /вече/! А ние къде сме? Дори и Боби не знае, даже най-малко той, та не го винете. Как да не се пропие от мъка човек като гледа такива "грандове" и играчи от българска Африка!

Че хуаво си играят Англия. Отпаднаха от Световния шампион и то след равносотйна игра. В топ 8 на света са и не на 8-о място. Определено са по-добри от мароко, например.

Това не може да е истина. Аз дето се интересувам от футбол на изключително аматьорско ниво, го виждам, че тоа е пълен олигофрен, незнам просто незнам как е възможно хем да остава хем и да се радват

То се вижда от 1 изречение, че нивото ти е супевр аматьорско, както сам си решил да споделиш. И отборът им и треньорът им са на ниво! резултатите и играта на свеотвното го показаха.

Генче, всеки би постигнал такива резултати с такъв отбор. Просто тоя страхлив треньор не може да изкара пълния потенциал на този отбор и за съжаление една уникална генерация като сега няма да постигне нищо заради един абсолютно некъдърен олигофрен.

си могат ингелизите. За тях четвърт финал е като да са спечелили титлата.

Хари Дървото си осигури още 2 години в националния, въпреки че не го пускат да играе клубен футбол.

Николайчо, ти си тъпо редакторско педалско курвенце.