Коментари - В Англия прекъсват мачове заради Рамазана, Франция отказа | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Постепенно исляма се налага.

"Футболът не се съобразява с политическите, религиозните, идеологическите или синдикалните съображения на своите участници" Сериозно!? Е, тогава защо изхвърлихте руснаците от футбола, а сега искате да изхвърлите и отборите от Беларус? Нима това не е съобразяване на футбола с политиката на неговите участници?

или краят на началото а едно килимче да залегне некой не иска ли?

Като убият Мюсюлманин, СПАСЯВАТ България, Англия и цяла Европа... Мюсюлманите имат право САМО да им праскаме гъззовете с поялник, да им правим белег- ТАТУИРОВКА и да ги пускаме да бягат към Саудитска Арабия. Явно някакви Митьо-вци- мангали ИЗНЕРВЯТ всички в Англия, та сменят треньорте... Трябва да ИЗГОНЯТ/ уволняват всякакви Мюсюлмани !!

А за съботяните как стои въпросът, ще местите ли мача в неделя, защото за тях в събота не се работи?

А във мюсюлманските държави спират ли за пауза, по време на Коледните и Великденски пости. Аи стига глупости уе. ДолниАнглийски ПОДЛОГИ.

Еми то министъра им е мюсюлманин, та няма как да не се съобразят. Очаквам след някоя друга година и на католическия Великден да играят, защото не е мюсюлмански празник и няма повод да почиват.

Че те ще играят... католическия Великден е сега тази неделя и има насрочени два мача, но всичко е точно :-))

Англия не е католическа от близо 400 години, премиерът им не е мюслюманин.

Пардон - от близо 500.

Не са католици повечето, но Великден е по католическият календар. Нямат техен. Има католически и източно православен. Амадъмо.

все повече бизнес и политика и все по-малко спорт...