Коментари - В Черна гора ни гледат като талисман - две от трите им победи като гост са в България | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Радев и Б. Борисов са виновни.

Нещастни некадърници.

А бяха в силна серия от равенства в приятелски срещи срещу Гибралтар и други титани на футболната игра ... поне не може да се отрече, че интервютата им са забавни преди и след срещите.

До кога ще търпим това ръководство прогнило на родният футбол. Тотално падение- да се закрие тоз спорт....

Перуката си има своите грехове, но да се обвиняват само него. Чичо Венци, Гришата и подобни с какво допринесоха за развитието на футбола? А те са от преди Михайлов в него. България има 4 люпилни на таланти - Пловдив, Благоевград, Стара Загора и Велико Търново(последните най-вече заради отборът ни от САЩ 94). От тези градове само Пловдив се развива като хората икономически. Но условията им за футбол за много назад за съвременните разбирания за играта. Държавата ни няма един нормален стадион. Дано Домусчиеви направят и А сектор, че да имаме един нормален стадион. Какви футболисти да си отгледаме при тези условия?

Жалки боклуци, гледаха ви 1-2 хиляди делиормански цигани, докарани насила от заводите на Домуз Ага! По уредбата звучаха записани скандирания и песни! Жалки сте! Булгаристанският футбол начело с Дамаджани Уокър и Гела отдавна умря!!! А с тия зализани татуирани джендъри толкова. Тази игра се играе от мъже, които в кочината ни отдавна ги НЯМА !!!

Кои са мъжете в съвременния футбол? Дай пример с имена и в кои отбори играят. Да не се окаже, че ако има някой, ще е на около 35

Всичко ми е ясно, само едно не ми е ясно. Как можахме да се класираме на 7 световни и 2 европейски първенства, без да имаме нито 1 татуиран като абориген футболист в съставите си, като тези днешните? Вярно, че Насо - гъзо, на световното в САЩ се бе изпедерастил с някаква обеца, ама аржентинците му я свалиха още в предварителните групи. Сигурно за това не само излязохме от тях, но и станахме четвърти в света !!!

Коментар в стил на идиота Валери Божинов: „Поздравявам играчите и треньора, играли сме добро, али сме нямали шанса !!!!! Но ще водим безкомпромисна борба до последният съдийски сигнал за последното място в групата с отбора на Латвия“ !!!