17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не му е стискало да се запали наистина а само леко колкото да напишат заглавия по медиите че се запалил. Фалшиво както и пропагандата за климатичните промени.

Но кучетата лаят керванът си върви :)

Да запалим Партийная дом, този път наистина. Да изгори тази комунистическа кочина.

И ние сме се "палили" така като малки.

Не се е запалил качествено. Сигурно не иска да отделя емисии, но все пак доста слабо.

Ето до къде води зелената пропаганда! Разни психари тотално изтрещяха от това непрекъснато набиване в главите на хората ,че температурата трябвало да спадне с 1,5 градуса.Оня ден чувам по медиите ,че психарките от ПЕТА призовавт жените със секс бойкот на мъжете ,които ядат месо!Незнам обаче от мъже вегани какъв секс може да очакват?

Комунистите сте толкова прости селянчета. Но какво да очакваме, бабите ви и дядовците ви са работели в заводи и са слушали Лили Иванова. Панелни плъхове, комунистите сте подчовеци, бе.

На фронта

Майка ти

Няма по-голям боклук от съветския комунист.ю

За съжаление, ще трябва да измрат още две-три поколения за да фо осъзнаят.

Някой псевдолиберал ще да е. Само те правят така

Какво мислиш за НРБ, селяко?

Ти подхожда на сексуалната ориентация.

Който мрази Америка е комуне. Точка и толкова!

тъпан те колко комуне-та отидоха в Америка ти пак не си в час слаб акъл с тебе

Отричаш ли, комуне, че мразиш Америка. Я кажи за "последните 30 години". Лоша ли е демокрацията? Ах, лошите американци, как ни развалиха НРБ-то, а? Долен комунист, даже те е срам, че си комунист, толкова си превъртял, каскет.

Абе аман от тея луди вече. На Уимбълдън тоя изобщо нямаше да стигне до корта

но този номер с бензин за запалки който е много по-летлив от А-95 и изгаря като изпарения без да те нарани, е евтин номер.Нека опита с бензин от резервоара-ще квичи като прасе от болка

Те тези " Зелени активисти " са точно като хипитата през 70-те - БОГАТАШЧЕТА без работа , ангажименти и отговорности ! Не си мислете че са умиращи от глад , защото ако са гладни и бездомни , ще се чудят откъде да намерят пари да се нахранят , и хич няма да им дреме за климата - Не че сега им дреме де - Търсят внимание , защото " Зеленете политика " е новият опиум и средство за манипулация на масите , и от това се правят луди пари ! Както са казали прадедите ни : " Кой каквото и да ти говори - ВИНАГИ става дума за ПАРИ .." !!!

Бихем си ти?

Поредния ЕКО 0лигофрен.

Дебила да го глобят, защото е горял без каталозатор и е отделил нерегламентитани СО2 и прахови частици, а отделената топлина е предизвикала затопляне.

А бе няма ли кой да каже на Борисов да подаде оставка? Само при него се палят хора.

При смяната на сезоните циклофрениците се активизират.

За Путкин отнася ли се?

Еми то това ни чака с неграмотни , мързеливи и неработещи поколения - Аке не са ГЕЙ ПАРАДИТЕ ще са ЗЕЛЕНИ активисти "спасяващи света" - Стига само да НЕ се работи , но пък иначе не искат да живеят в пещери и да ходят голи , а се облекли с маркови дрешки ! Тъй и тъй сте го нарамили , занесете го в гората и да живее там , а не в Лондон !

Го биеш малко болшевишки- по ваше време беше най- голямото скатаване от работа в историята на работите.

нямаше ли кой да му лисне кофа бензин та да му помогне??

Искаш на тебе да ти лисна?

аз не искам! ония некадърник е искал, но от некадърност не е можал! иди му помогни!!

Тук е момента да си спомним, че според зелените американските АЕЦ са зелени ама руските не са зелени. Също и че в даден момент, ако това е в полза на САЩ и въглищата стават зелени.

Обърка световните посоки, западните зелени педали най-много мразят запада и САЩ, затова са против добива на полезни изкопаеми и върнаха Америка и Европа в каменната ера, с шибаните си зелени сделки!

И какво построихте вие, панелни блокове, смрад и кочина! Хаде кажи "смърт за съветския съюз", нали не обичаш комунета, боклук насран?!

Бае Ганя

Комунист те е създал в пияно състояние, хлебарко проста, дори не си струва да те псувам.

Мръсен лъжец. Ти си комунист. Ти обичаш НРБ!! Петолъчко проста

Го пише в наръчника "Как да бъдеш по-очевиден трол" ли?

Типичния соросоид, проукраински дебил. Винаги злото идва от ФАЩ. Тук е момента да споменем, че и Мунчо пробутва зелената лъжа, защото той е същия и не случайно беше подкрепен на изборите от ДБ

Според кой? Тях фи ума от двеста фодини, а ри ядеш ватнишките лайна от повече.

Комундета си личите, като руски Т72 във визьора на Джавелин.

Да се забра и боба, че пърденето вреди на климата.

Зелените са най-отвратителните отрепки на съвременното общество в развитите страни. Просто погледнете шведския безполов урод Грета, и нейните алчни родители с петолъчки на тениските, друга картина за осмисляне на зеленото движение не ви е нужна.

Какви петолъчки те гонят, бе, цървул. Петолъчките са в тъпата ти глава, пълна със сърпове и чукове. Вие, болшевишките отпадъците, шумкарицте, цървулите, безродните комунимсти ,съветската измет - вие сте с петолъчки на челото.

Бае Ганя

Трол. Тъп като баща си, който е неизвестен циганин.

Харесвам всичките им политики, ама зелените са като скаутски лагер в сравнение с червените. Не случайно казах скаутски, а не пионерски че това е поредното откраднато от болшевиките. Вие ебахте мамата на селото, на морето, на планините и сега викате ама зелените искат да не се стеои на дюните. Еми да ви Е ПМВГЗ.

Бае Ганя

Точно днешните зелени са по-гнусни от ония червени навремето, защото са по-лукави.

Бае Ганя

И не ние ебахме мамата на онова, дето си изредил, а вие, зелените лумпени, които не взимате пари като шефовете се, а сте прости ентусиасти.

Бае Ганя

И аз да ти еба путката, ама не майчина, щото си раждан от баща си с цезарово сечение.

За да има мир - БКП в Сибир!

Стефанос гледаше втрещено. Естествено режисьора не показа какво се случва. Аз пък най - много се пазя от нарциси с очевидни отклонения които шумно заявяват че са вегетарианци или вегани. А в същото време нямат никакви проблеми да мачкат психически емоционално и дори физически хора. Лицемерието там е неизмеримо

На един митинг как запсувах едни такива зелени педали, полицията се намеси, да не получат бъбречна криза, завалиите :) Тая измет е по-гнусна и от червените комунисти, зелените им проститутки са още по-долни! Видиш ли зелен педал, цели го в задника с некоя по-дебелшка гьостерица, че у кратуната нема да има ефект, само ще строшиш дървото залудо!

Единственият правилен път е зеленият! Какъв идиот трябва да си, за да си мислиш, че можеш да организираш Планетата и Вселената по-добре от Господ? И какъв идиот трябва да си, за да си мислиш, че е по-добре да умреш млад и невеж като Дж. Морисон, вместо да копаш до дълбока старост с внуци, пра внуци, и пра-пра внуци в Родопите или в Япония.

Искаш ли да ти кажа какъв идиот е? Този е потомствен комунист, на който ако му кажеш, че е комунист веднага ще почне: "ама то не е имало точно комунизъм, ние не сме точно комунисти, то беше социализъм". Дееба съветските боклъци

Бае Ганя

Море, аз да те набарам off line, па да ти река кое как, гиди гнидо зелена...На Джим Морисън можеш да му ближеш калта от гроба само, педал недоклатен! Прост като зелена еуглена, акъл раздава, тц, тц! Баш заради такива тъпунгери като вас, зелените комунисти, земята е изтровена и корпорациите си правят, каквото щат, щото баш те плащат на тарторите ви. Ама вие редовите олигофрени сте толкова прости, че не можете да си преброите пръстите на едната ръка, и виждате само онова, дето ви го казват контактьорите на Грий Пичкийс.

Откажи се от НРБ, бе, цървул. Откажи се от Сесесере. Кажи: "най-добрият комунист е мъртвият комунист". Отречи се от дядо ти шумкарят. Дееба селяните прости. Харесваш ли Лили Иванова, болшевишки отпадък!

Бае Ганя

Казах ти, харесвах майка ти, докато взимаше по 2 лв.

Ти какво комуне си, съветско. Абе, шумкар, ако не са зелените сега Сесесере щеше да владее целия свят.

Бае Ганя

Да ти еба майката зелена, жабо кривогледа, по-проста си и от оня твой колега горе.

Харесваш ли НРБ, бе, цървул? Как не измрехте, измет болшевишка.

Бае Ганя

Харесвах майка ти, докато беше с два крака.

Каун прост, щото по ваше време Чеено море не му ебахте майката от пестициди и торове. И комунистите хич не отцепихте бългаеина с единственото което има-земята му.

Егаси тъпанарксата постъпка! Нямаше ли една туба с бензин да го довършат! Малоумник!

Са най големите боклуци на света.

Майка му малоумна, как не съм бил до мрежата, да му ливна една туба газ!

то има ли кво да гори на тоя скелет.. освен дрехите му и запалителната течност?