17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не им се сърдим, те са си такива-кефали, оти кекат и се хвалят.

Може да са по-прости от маймуни, по-тъпи от райбер на кенеф, изключително скапана и проста нация, но не можем да отречем, че за селския футбол са прави

Цитат от Библията : "Който се възвишава, ще бъде снишен."

Това македонският отбор ли беше или албански с малко, тук-таме макета...

Дали това не е началото на края за великия футбол на макетата

Е, прави са макетата, нали те са измислили и футбола.... Абе, когато комплексите ти надхвърлят възможностите, това значи, че срещу теб е македонец.

Макетата много говорят и ще ядат дърво на реванша.

Са прави за футбола ни.

"Голяма" държава е Северна Македония - нито една телевизия там не излъчи мача на националите им с България - нямали пари да платят на УЕФА правата за излъчването . Та в интернет колкото и да ни псуваха македонците че сме бугари татари и фашистички окупатори, толкова и псуваха своите, че няма къде да гледат мача. Къде са тръгнали да се тупат колко са велики, а държавицата им е рухнала икономически и македонците масово емигрират в Западна Европа, а албанците раждат по 7-8 деца с цел да претопят християнското население.

Пак добре, че не са казали, че и двата гола ги вкараха македонци. Големи комплекси, голямо чудо тресе комшиите

Не са комшии, а съседи. Не са турци

Да, да, в Петрич и Струмица само съседи се наричат. Де да беше толкова лесно разграничението, на Балканите сме си пълен миш маш

Ейййй макета не дразнете лъва !

Дребни душички комплексирани.

Типично по Македонски. Да ви серем на македонските устни паплач долна

Епа те македонците и квартален футбол не могат камоли селски

Balgarijo osaznai se,nikoga ne se saglasjavaite ,tozi prost i gordeliv bes pokritie narod-Makedonij izmislena ot Sarbi i Albanci da gi priemat v Evropeiskijat Sajos chte oserat vsicko chte opljovat vsicki Darzavi ot tjaxnata makedonija poxybava njama.Njama ama dryk pat

Айде разделяйте я тая македония между Гърция и България и хоп готово ще са в ЕС

Ни отмениха и голът им беше от засада. Кой кого изтърва :-)

Освен критиките, за състава и тактика, на отбора от край време куцат неща. Овладяването на топката и отиграване с едно докосване. Губят много време за обработка. В този мач най-слабият според мен бе нападателят Атанас Илиев. В дърво да се удари топката, нямаше да изкача от него, както от този при опит за овладяване на топката. Отделно че не можеше да подаде точна на 5 метра. Без него с 10 човека да играехме, щеше да е по-добре. Нашите трябва да се научат да играят бързо и да знаят кога веднага да подават, да затуткват, за да се смени ситуация и така нататък. Нашите нямат добро преливане. Стоят разни в нападение и други в защита и бавно се прегрупират. От там губят и центъра. На този мач стигнаха до 2 удара (гола и при дузпата 94 минута) срещу 3 защитника, с които играха македонците. Нашите не се разкриват и не си помагат взаимно. Когато има играч с топка, то минимум 2 други трябва да застанат така, че да са опция за подаване. Трябва да знаят, че как ще отиграе съотборник зависи, от това колко точно ще му подаде. Една минимална неточност, проваля атака. Трябва да разучават противника дори по време на мача и от къде могат да развият атака. Със смяна на скорост и различни опити.

Абе как ще играят бързо като не излизат от кръчмата. Кога да тренират като не изтрезняват

Комплексари, сър...

Началника на БГ футбола обаче може и селски гюбеци да играе https://www.youtube.com/watch?v=bthmBqittl4 Нивото зааради МИхайлов е до Полски тръмбеш.....

Не сме перфектни, но сме истински... ;-)

Айде вече да ги пускаме в ЕС, да не са ни толкова сърдити :))

Ало дирката Станишева С тези заглавия само наливаш масло в огъня. На никой в БГ не му пука за РСМ, ама защото комунистите срещу това и давай. Овце

Доктде изобщо стигнахме, тая селска измислена държава да си позволява подобни коментари. Едно време пак не бяхме сила, ама поне такива отбори ги минавахме с по 3-4 гола.

смешници. Ясно е, че бг футболът е на ниско ниво, обаче пък вие какви успехи имате, че се правите на толкова велики. Жалки сте и злобни. Да не говорим, че нито език имате, още по-малко държава. Затова злобеете. Айде със здраве и ще видите ЕС през крив макарон.

А ако на финал играят Македония и Украйна, на кой любимец ще дадат победата и купата ...

Бихме не един и два световни шампиони, но Световната футболна федерация, много ясно ни показа - кой дава парите и къде отиват парите от приходите, та заради това ни назначи съдия, който ни прецака!

"...северномакедонският химн не е бил освиркван в Разград..." Как да освиркаме такъв химн: "Одново сега знамето се вее, на Крушевската република! Гоце Делчев, Питу Гули, Даме Груев, Сандански!" Те трябва да си превеждат на македонски какво пише на знамето на Крушевската република...

Мача беше слабичък, българският отбор нямаше грам живец и желание за игра. Но македонските мърши прекаляват с езика на омраза срещу България. Никаква толерантноск към подобно поведение. Затваряне на границата за македонци, дори официални лица. Блокиране на всякакви отношение с тия македонски отпадъци. Трябва немедленно да им се нашокат канчетата. И тях като украинците ги намамиха да скачат срещу съседите си...Сащ-исаните евреи ги ислямизираха и ги готвят да ги подарят на Косово и Албания. До тук с македонците...

Много ме кефи как Бай Ганьо се мисли за по-умен от англичанина, американеца, германеца, французина, а научава мнението на съседи като сръби и макета, че бугар бугар е прост смешник с огромно самочувствие и пълен идиот ха ха. Ганьо е уникален индивид. Дори пияния руснак е класа над него.

А ти си курва на повикване, финансирана да плюе срещу моята страна. Жалкарник.

А?!? Ето ви още едно доказателство за велик Ганьо на 3 морета, две реки и 4 планини. То си мисли, че е велико, а отстрани му се смеят на акъла.

Ей, шопе, шопе, нашенско шопе! Оздоле идат шопи ергенье, ой, шопе, шопе, шопи ергенье, на глави носат овчи калпаци, ой, шопе, шопе, овчи калпаци, у ръце държат геги криваци, ой, шопе, шопе, геги криваци, нозете им у свински опинци, ой, шопе, шопе, свински опинци Като си ’одат, ’одат и ’окат, ой, шопе, шопе, ’одат и ’окат Ой, шопе, шопе, Ой, шопе, шопе! Като си ’одат, ’одат и ’окат, ой, шопе, шопе, ’одат и ’окат, че от Витоша по-високо нема, е па нема, нема, е па нема, нема, че от Искаро по-длъбоко нема, е па нема, нема, е па нема, нема. че от Витоша по-високо нема, че от Искаро по-длъбоко нема, Де ги зачула мома Бояна, виком се провикна и на шопи дума Ой, шопе, шопе, Ой, шопе, шопе! Де ги зачула мома Бояна, виком се провикна и на шопи дума: «Ой, шопе, шопе, опако шопе, како да нема, кога има, има! Е па има, има, Пирин планина, ой, шопе, шопе, Пирин планина, Дунава от Искаро е по-длъбока, ой, шопе, шопе, е по-длъбока.» Шопите не чуят, сал едно си знаят, сал едно си знаят, със язико цъкат Ой, шопе, шопе, Ой, шопе, шопе! Шопите не чуят, сал едно си знаят, сал едно си знаят, със язико цъкат, със язико цъкат, и главите климат, и главите климат, на Бояна думат: «Пирин е висока, ама е далеко, Дунав е широка, ма не е длъбока! — Ой шопе, шопе, гявол си, шопе, ой шопе, шопе, умен си, шопе, ой шопе, шопе, гявол си, шопе, ой шопе, шопе, умен си, шопе!»

Е за денацификация и да со вземем Македония

Ще видите как макетата се мъчат и срещу "швили"-тата и "надзе"-тата. По-принцип, когато те хвалят повечко от залсуженото, колкото си по-прост, толкова повече вярваш на ласкателите.

Че сме селски отбор е вярно.Не съм виждал по стадионите в Европа тренера да е по дънки и слънчеви очила,там явно е по слабо слънцето...Оттам да почнем.и да стигнем до това ,че макетата са напълно прави за всичко.То и половината София вика на другата половина селяни,и това е така ама живеят заедно.Че не трябва да им цепим басма та тези и никакъв Евросъюз.

Че кой ни пита? Решено е да ги вкарат в ес.

Ние сме слаби, а македонците очевидно са много прости...

Дефакто са по-слаби от нашия отбор. Или поне вечера беше така.

Голям залък лапни, голяма дума не казвай, биха случайно германия и италия и вече голямата работа, нищо особено като отбор не бяха, просто ние сме доста слаби, да имаха няколко пъти повече удари, но те повечето им бяха на 4-5 метра от вратата, показали били коя е македония, смешковци, събрали играчи от албания косово и не нзам къде си от половината балкански полуостров...

Пуснаха ги да бият. Лансират ги. Грижат се за кефа им по случай, че искат нещо от тях. И снощи им бутхнаха 3 решаващи аванти. Която и от тях да бепе свирена за нас, щяхме да вземем 3 точки.

За какъв "ФУТБОЛ" в България става въпрос?! Футбол в България имаше до 1994 г.!!!

Дааа така е.Сега е по важно не къде играеш а коя кифла е в леглото ти!

Докато отбора от СМ ни обижда на селяни и изпуснат мач, на острова са щастливи, че Украйна ги победи! Ето ви една друга гледна точка къде се намира България на картата на света днес. Честито на всички руски националисти в България!

Преди години втория отбор на Франция/Сенегал/ победи първия:))) Сега бяхме на път втория отбор на България да победи първенютата :)))

Заради имената на сенегалците заложих, че Франция ще загуби. Другата причина да съм срещу Франция бе, че им подариха Европейската и Световната титла, - съответно от Италия и от Бразилия. Французите неги заслужаваха - бяха слаби. В последствие, на много световни и европейски първенства след това, те отпадаха още на фаза "групи". Залагал съм и на такова отпадане.

Нашите да бяха играли футбол(та бил той и махленски), да бяха били, а не да клечат по цял ден в заведенията и да пият! След 60-та минута, нашите нямаха въздух, а вие искате да тичат и да вкарват голове!

По-добре си мълчи. Стига клишета! Кой бил пил, кой бил тренирал - не си бил там фда видищ. Фактът е един - прехваления съсед игра до там, че да падне 2-1 при едно нормално съдийство.

Не ни требва тази проклет смесица от гадни макета и шиптъри... Таман се сработихме с нашите си фесове-сега шиптъри, не, благодаря! - да ги рани е и тех. Малко ли са ни мангалите?!

Антибългарската истерия не идва от шиптърите а от шумадийското творение наречено "македонци". Също и от местните чисти сръбски свини, ако се погледне произхода на най-яростните антибългари ще се види, че много от тях имат сръбски произход. Така, че вето и на сръбските свиняри.

Тия от западните части на България доста се надценяват! И двата отбора играха второ качество футбол.

нормално качесто футбол като за отбори без звезди. Дори най-добрият играч си бепе наш - Десподов е класа над прехваления шиптър.

Когато си комплексиран и от спорт, и от изкуство, и от всичко правиш политика! Ако си уверен в себе си тогава всичко си е на място и не правиш смехотворни препратки от едното към другото. Иначе ако Гоце се появи смашина на времето сега ще има дълго да се чуди какво общо има с футбола или пък с ония грандомански статуи на площада в Скопие.

Явно Македония е следващи "американски проект"! Настройват ги и им поставят всякакви обидни думи и епитети в устите, за да се получава конфронтация и омраза. Интересно е защо Америка е толкова озверена към Европа и Русия? Явно нещо американците се комплексират, друго обяснение нямам. Леко и постепенно се прокарва един непримирим език на омразата на Македония към България и всичко явно е с някаква цел. Македонците са слаби, те скоро ще станат малцинство от албанската сган там и се опитват да се консолидират с омразното си говорене.

В този ,,проект,, тряваше армията да бъде обезличена за да не можем да им направим специална операция :))) Само в кръчмата можем да бием :)))

За съжаление са много прави…. Но ние си го знаем. От 98-ма не сме на световни и евро турнири. Както и да го гледаме това са 24 години….. Пълни нещастници, бягат от топката и яко боцене, ако я получат по случайност. Наздраве на цялото бфс. А да и треньора е супер палячо, като футболистите. Добре, че беше и голата тиква на ники лозанов да не е 2:1 , тя ни спаси…

Горките макета - не осъзнават , че им надуват бжалона по случай интеграцията. На нас по този случай ни пуснаха чак до 4-о нясто на СП. Ако репат да ни лансират, ще влязат пари в отборите, ше стегнем школите и ще бъдем пак 2 класи над макета, чеврногорци и албанци поне.

Нормално - не можеш да победиш сам себе си - хахаха!!!

Например във вътрешното първеснтво. А може и да си разделиш националния на А и Б отбор и да им спретнеш мачле.

а твое сведение, освирквали сме химни и то не един и два пъти - на различни държави и в различни спортове, което говори за ниската култура на запалянковците.

Schilo

За футбола са прави, за останалото- да го духат!

Ако трябва да сравняваме - надутия футболен балон СМ и постоянно хуленият отбор на България, то и двата отбора дса на едно ниво. Дори снощи България беше редн ода бие, но съдията се намеси грозно.

Аз не разбрах кой е противниковият отбор на България и защо сме си вкарали два автогола :?

Футболист на България избива топката както е редно, но се получава странен рикошет. Тзи рикошет превръща избитата топка в подаване на границата на засадата. Макето бута топката зад голлинията. Съдията гледа внимателно записът и след като се уверява , че положението е спорно, логично свири в позла на макетата.... След това, за да няма недоразбрали съдията не свири очебийна дузпа и очебиен форнтален пряксвободен удар на иделална дистанция за България. така де, да сме наясно кой трябва да бие Да, ама не. Очакваният разгром не се получи въпреки унилата атмосфера в напия отбор и въпреки съдийските аванти. Да ходят да играят с Гемрания, Може пак да им пуснат 3 точки в мач без значение.