17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На вниманието , на всички ТУК!Тази информация, ще ви бъде полезна! Причините за косопада могат да бъдат различни.Може да е от прекомерен стрес, може да е на гъбична, бактериална, или на хормонална основа. 1/Ако е на гъбична, или бактериална основа, то тогава слкалпа ви сърби, имате пърхут, косъма изтънява и пада повсеместно. 2/Другото заболяване, което се нарича гнездова алопеция е също на тази основа, то тогава по кожата на главата се появява един малък кръг с големина около 1 стотинкова монета,после се появяват и други, които постепенно се уголемяват и сливат помежду си, тогавава косопада е по цялата глава.Не бързайте да се притеснявате, има лек за това, ако се вземат мерки на време и отидете на лекар, който ще прецени видът на заболяването ви и предпише съответните лекарства. 3/ Ако е на хормонална основа, както предполагам случаят с Григор Димитров, то обикновенно косопада започва от темето. Хормоналният дисбаланс, особено след 30-годишна възраст, може да отключи обилен косопад. Обикновено това се причинява от прекомерна конверсия на дихидротестостерон (DHT). А също и ако страдате от поликистозни яйчници, например при жените.Тук също има начин да се реши проблема.Например кофеинът е единственият, който може да балансира този хормон, или иначе казано да конверсира дихидротестостерона (DHT), за да е в нормалното балансирано съотношение с другите хормони в организма. Купете си от аптеката шампоан Алпецин в, който има кофеин, или като начало можете, когато си изплаквате косата последно да я облеете с кафе, без да я отмивате.Хубаво е пак да отидете на лекар. Надявам се да съм ви бил а полезна?!

Който е сложил минус, да се обоснови, какво не му е харесало?Исках да бъда полезна, отделих от ценното си време за това, а някой видите ли сложил минус?! Ако коментара ми е политически, ще го разбера, защото да речем не споделям неговите възгледи, а тук ,,,,,,,,,,,,,, просто нямам думи/Но така е на някой не можеш да угодиш.

Ако са паднали всички керемиди, кафето да го шпакловаме ли по тавана или да го лепим на зърна?

Имаш плюс от мен. 4/. Чай от коприва, помага за запазването не естествения цвят на косата. Може да се намери информация за маска за скалп. Или също да се пие, но без да се прекалява.

Умна глава коса не търпи. Ами щом сам стана милионер, значи е умен и няма какво да го одумвате.

Оплешивяването на Гришо ли е причина за спада във формата му ? И за някои позорни загуби на корта ?

нагласени ТОТО загуби най лесно се залага срещу самият себеси.

И на Надал му падат керемидите, ама дали Вавринка би се шегувал така и с него?

А на Вавринка дали му става още?

Има кинти и ще си посади нова коса ,както направи Бербатов преди 2-3 години.

Отдавна не е до пари, за три хилки и си готов, ей го цариград де е, проблемът е че боли и е цял ден гърчене, после ако е много плешивото се ходи и втори път. На Берби му беше в началото, скубнали са му 100-200 косъма от тила и са ги набоцкали по челото. След някоя година като заформи и темето пак ще се пробва, в края на краищата се свършва като Тръмп,смеховито,хич не е до пари, няма косми откъде да се вземат...

Доста българи оплешивяват около 30 години.Кофти ген явно.

Затуй че оплешивяват някой хора са ВИНОВНИ и турци и араби- Наркотрафиканти. Тия ИЗНЕРВЯТ всички за да продават наркотции и да завземат чужди държави... Виновни са и Предателите- Идиоти - Мутри, които им помагат на башибозуците.

Голям праз дали ще му лъсне кубето... Важното, че милионите са в сметката, самолетът е вдигнат и мацуранките чакат на опашка, да се повозят. Жив и здрав да си, баце Гришо!

Тъпаците просто завиждат на българският тенис бог Григор!

Тоя и Бербатов. 7мат много общи неща освен плешиви и стиснати. Са наи голямите помяри. Дариха по нищо, за борбата с вируса. А се пъчат по цял ден за слава.

Григор за разлика от Пеевски си е изкарал парите с честен труд, а не с машинации и кражби на средства от еврофондовете и бюджета на държавата. А, когато си изкарваш парите с пот на челото, някак си е трудно да бъдеш прахосник. Все пак Григор може само да завижда на милиардите, които имат Пеевски, Борисов и онзи назначен за бизнесмен Домусчиев. Така че по-леко с упреците към Гришо и Бербатов. По-добре насочи вниманието си към по-съществени неща, които съсипват ежедневието ни.

На кой да ги дарят? На Боко ли? Или на медиите, които упорито ти промиват мозъка с “страшната пандемия”?! За какво по-точно? Ако все още има човек, който вярва на тези глупост или е много прост, или е малко дете. А иначе Гришата си е велик!

Тикварино, радвай се на двата(или три бяха, не съм сигурен)милиона "дарени" от Свинята и помиярите около него, но не забравяй, че това са пари, които те са откраднали от теб:)))!!! Защото са дарили... два, но са откраднали минимум... стократно повече:)))! Отделен е въпроса, кой е видял нещо от дарението им:)))?!?

Е знак за повишен тестостерон, повишена полова мощ, обратно, гъстата коса с знак за полово и умствено безсилие, като на агент Гоце-трипера.

Много си объркан.Това е наследствено , и няма нищо общо с тестостерона и половата мощ.Нарича се алопеция.Прекалено чувствителни рецептори на фоликулите на косата към дехидротестостерон(част от тестостерона се конвертира в простатната жлеза към дехидротестостерон), и като следствие оплешивяване ако си генетично предразположен.

значи потентен! ВЯсичко останало е гравитация!

Голяма работа, че му опадали керемидите.

За какво са й на празна къща керемиди:)

Случва се на мъжете с годишните, природа не може да се рита срещу майката природа

Клю-клю