Коментари - Верстапен донесе на "Ред Бул" втора поредна титла при конструкторите | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не забравяйте и откраднати те пари дето кравите уж изяли за кетъринг

Е що им трябваше на Редбул този цирк в Сингапур. Ясно е, вече че в този спорт колата печели състезанието а не пилота в него.

Stanko

Жалка работа ФИА трябва да вземе мерки за прекъсване на тоталната доминация на отбори в стил Мерцедес и Ред бул.Напълно безинтересно е.Втория на близо 30секунди?!Каква простотия.Какъв е смисълът от такива състезания?Кой ще бъде трети?Не стига,че имат тотално превъзходство Ами и стюардите ги побутват?!Защо?!Макс трябваше да получи наказание за 2 провинения в Сингапур но нищо не стана.Фиа призна ,че са сбъркали.Хайде стига вече с грешки в полза на ред бул.Няма нужда,спечелиха отборната титла а пък макс е 100% шампион далеч преди края на сезона.Дори да счупи крак както казва Хорнер.

Подпрян отбор с незаслужена титла!

Кое по-точно ѝ е незаслуженото тази година? Печелят 15 от 16 старта (има един отложен). Няма дори слухове за нещо нередно в колата.

Завишен бюджет, нереален/скрит потенциал, подпиране от маФИА и др.

"Шарл Леклер с "Ферари" се нареди пети, следван от Люис Хамилтън с другия "Мерцедес". Второто "Ферари" с Карлос Сайнц-младши, който спечели в Сингапур преди седмица, завърши на шесто място". ????????????????? Как? Кой? Какво?

Не прпускай - "Лиъм Лоусън с "Алфа Таури" пък направи второ поредно силно представяне и след дебютните си токи" - "токи"?!?