Коментари - Верстапен-старши с удивителна атака: Ако Хорнер остане след скандала, това ще разбие отбора | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Stanko

Всъщност доста грозно от страна на семейство Верстапен.Хорнер и ред бул направиха макс световен шампион и тази година ще стане четирикратен.А можеше да е като льоклер:брилянтен но без титла.И остане ли в Ред Бул макс има поне още 3 титли без конкуренция пред себе си:2024,2025 и 2026.Това,че останалите нещо ще направят са глупости.Вер,пер-първи и втори.Шампион ще стане далеч преди да е завършил шампионата не за друго а заради Перез ще чака.Отборната титла ще я имат до средата на шампионата.Никаква надежда няма някой да се доближи до ред бул.Ама никаква.Това,че Ферари бяха трети е защото Сайнц се пъне ,че да си намери отбор за 2025.Норис си го каза:Ред бул,Ферари,Мерцедес и Макларън битка за трето и четвърто и пето Астън Мартин.Никакъв смисъл няма да се кара цял сезон.Това ще е.При това студено време мотора на Мерцедес грее....Ами какво ще правят като тръгнат да карат на 40-45 градуса?

Stanko

Преди седмица писах ,че ще го оневинят за да не пострада имиджа на Ред Бул(и Форд).След което ще го принудят да напусне.И ето това става.Хорнер реши,че се е отървал.Ми не е.И ще напусне.Защото ще пострада имиджа на Ф1 а той без това не е много висок.Всъщност той това си го е извършил-написано е и е публикувано публично вече.И ред бул понася негативи както и Форд.В сащ на тия работи гледат много сериозно тъй ,че стола на Хорнер се клати.

"Защо аз да искам неговото дестабилизиране?" Щото си ренде, Йоско. Той и синът ти така почна в спорта, но за разлика от теб поумня и вече не кара като джихадист на мисия. Хорнер е забъркал голяма каша и трябва да си я оправя, но ако ти наистина искаше Макс да остане в отбора, нямаше да търчиш да даваш ежедневни интервюта в Де Телеграаф. Синът на Матешиц очевидно иска да излезе от спорта и само тайландските партньори на баща му крепят статуквото в момента, а самите Ред Бул Рейсинг нямат стратегия за след Хорнер и колкото и да разчитат на Хелмут Марко, човекът е на такъв етап в живота, че не може да изпълнява дългосрочни решения. Та, докато самият отбор е изправен пред екзистенциален проблем, дали най-разумната стратегия е да наливаш вода в мелниците на ония, които искат да го разтурят и отвътре? За протокола да кажа, че според мен е страшно гнусно да имаш четири деца от две съпруги и въпреки това да продължаваш да си размахваш патката (еле пък на работното място...) и че такова поведение не трябва да остане ненаказано. Но моята позиция в случая няма никакво значение, а интересното остава защо нападките идват именно от холандската преса и защо — и в качеството си на какъв — Ферстапен старши непрекъснато дава интервюта и се обяснява колко е невинен?

Нали обвиненията паднаа бе

Т.е., независмо разследване го е оневинило, но трябва да напусне! Ами направо си анемете жена, тогава няма да има проблем. Може и жена да смени сина му като пилот. Току виж и на него му спретнали нещо такова! Жената подала оплакване да го съди ако иска, но според мен се смята - невинен до доказване на противното!