Коментари - Везенков и компания отнесоха шампиона в НБА, българинът показа класа от тройката | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стои там защото никой не го иска. И като подарък. Не си заслужава заплатата.

Вазелинков при една четвърт игрово време, отбелязал 2 коша?! СИриозно?! Няма вече кой да даде и пробит долар за Шаша! Сакраменто трябва да преглътнат горчивия хап и да мислят за следващия сезон ..., а Шаша може да носи багажа на съотборниците си, да сервира вода и преди всичко, да лъска пейката до блясък!

от статията става ясно, че нашия е виден паркетен лъв. То ако от седем опита пет бяха успешни сигурно щеше да прекарва повече от 15минутната почивка в която асовете отдъхват. Престанете го дъвчите Везенков що не коментирате всички резерви кой колко е играл и кога е спал

2 от 4 тройки не е никак зле, но при 7 стрелби от игра това означава три пропуснати стрелби от 2-те точки, което ми се струва ужасно зле?! Ясно е, че Везенков е бил под напрежение в първия мач след контузията и дано е успял да се отърси, но при такива резултати как да го пуска треньорът в игра... Както и да е, стискаме палци.

Тази статистика 2/7 е доста зле, определено има още много работа ако иска да се утвърди

Страхотен.Показа какво може от тройката.Вижда се че почва да се налага.Но диждам че има коментари от хора които не рзбират от баскетбол.

ама какво е правил на паркета Везенков и защо е бли там не става ясно - чистил ли го е, лежал ли е, стоял ли е? прекара на паркета?

Шаша със 6/шест/ точки !!!! Малиий, тоя е влязъл в алеята на славата на НБА !

Тази статистика 2 от 7 не е добра, определено трябва много да работи, за да му се получат нещата...

В НБА играчите се очаква да могат да реализират 5 от 7. Американските спортове не са футбол - 90 минути игра и 0:0. Американските спортове са с много точки и начесто за да се задоволи народопсихологията, и резултати като равен на практика няма.

Световна новина номер едно.....Всички медии отразяват на първа страница невероятния успех, прекъсват се и ТВ предавания, за да ни информират)))))) Ако знаете колко смешни сте само.....

Везенков нямаше ли да го продават или то пък няма кой да го купи, а? Абе ще се осъзнаят американците какво си вкараха в отбора, ама ще да е късно... Нищо полезно не може да направи той и това е видно за всички... Според мен, на такива трябва да им се забрани да напускат страната ни, защото само ни излагат...

Везенков май бе контузен за предните срещи, но тук се изписаха глупости.