Коментари - Волейболна България с нов опит да се върне на олимпийската сцена (програма) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много добро уточнение, преди 11 години. Тогава трябваше да се случат промените и за 11г. да се изгради работеща структура, която да върне волейбола сред 10 те най-силни в света. Все пак сме били 2 пъти трети в света, а не като футбола веднъж четвърти. Само че шайката във федерацията подобно на споменатия футбол не го позволи. Всички бивши волейболисти, които не са на хранилка в БФВ казват, че двамата нискочели Ганев и Кьосев не са за тази работа, но........

Предвид факта, че сме 30-ти в световната ранглиста, надеждата за класиране е илюзорна. Ранкингът никога не лъже, особено когато турнирът е всеки срещу всеки. Защо сме на това място е друг въпрос, но да питам. Има ли кой да пита Константинов, защо след като му беше ясно, че европейското е "бегало", държеше до края салпаров, да се пречка на останалите по игрището, а не пусна онова младо момче, което направи чудеса в полуфиналната и финална серии на първенството, за да се обиграва и да е готово за олимпийската квалификация. Имали кой да пита оня толуп волейболния шеф, защо никой не си мръдна пръста да натурализира Трухчев, който поне може да бие сервис и да забива, надскачайки блока.

Какви са тези глупости, че сме играли само 3 пъти на олимпиада. 8 участия имаме досега.

пък последното участие на мъжкия волейболен отбор на олимпиада е през 1980 г.? В Атланта 1996 г. завършваме седми, след като сме елиминирали домакина САЩ в последния мач в груповата фаза (тайбрек от 2,30 ч.), в Пекин 2008 - пето място, в Лондон 2012 - четвърто място. Може и да пропускам някоя олимпиада...

България е малка страна и предвид корупцията и безхаберието е време медиите да се поспрат с такива грандиозни статии, репортажи и прочие. Не играем финал на световно първенство, нито олимпиада, нито европейско. Успокойте си магаретата малко и най-вече е време да се спре със сметкаджийството и оправданията. Нека излязат да играят на терена, ако бият окей, ако паднат също окей. Но да си създаваме изкуствени очаквания, които впоследствие ще бъдат съкрушени, просто няма смисъл вече. Успех им желая, но не очаквам абсолютно нищо от този състав!

Indianec

Нека бъдем реалисти - V-то място в групата изглежда напълно постижимо. Хау!

Дано вече най-накрая улучим на разпределител, успех, колкото и да е трудно да ви гледам, ще го направя.

Ма каква сцена бе? Тия са толкова далече от волейбола, че няма на къде ... По принцип волейболът в България е мъртъв от много години. Унищожиха го некадърни и алчни хора. Тук там има ентусиасти, но това не върши работа. Няма играчи, няма деца. Големите отбори вадят 2-3 равностойни отбора, ние нямаме един, 6ма няма. A имаше много години, в които българските волейболисти учеха другите как се играе..... Но имаше големи играчи. Тия сега са манекенки, пишман спортисти. Последният истински играч е Казийски. Няма друг.

Здравейте приятели!Може ли един въпрос?Според вас защо един популярен сайт за белот допуска "мултиакаунтинг",а заедно с това го приема за грубо нарушение?При положение,че може да го ограничи...Наистина не мога да си го обясня.Благодаря.