17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма ли кой да посъветва Пулев да не прави глупости... Просто да си намери нещо по-лесно, защото "славата за България" много бързо може да се превърне в "самонадеян позор". Усмири се, човече, и спри да ръмжиш пред медиите! Това всеки го може!

Кличко сега е кмет на Киев, от време на време се изцепва неподготвен, ама май си го харесват киевляните

Бъркаш Витали с Владимир, но иначе нищо против тези, които се изказват неподготвени:)

Тъпак, прочети статията, ако не различаваш братята

Помня как Кличко прати на земята в нокдаун нашето чалга боксьорче още в първият рунд и как след нокаута го върна обратно назад в легнало положение, след което нашият палячо едвам се изправи, застана на един крак и опулен се провикна - "продължаваме напред"...

Пулев тогава се изправи и каза "България на 3 морета! Ние сме най-великите! Продължаваме напред!" и след това Кличко го нокаутира. Но това, което ме порази лично беше, че след края на мача Кличко каза "Никога не съм се боксирал с по-голям простак!"

морета, виликани и продължения му са присънили от многото бой по празната глава

Каза и че не е вярвал, че може да се изправи след първият нокдаун и се удивляваше на това. Който бе замаят Пулев и вече бе неадекватен. Макар да тръгна той да атакува в началото. Като Кличко макар много по-опитен, точен и с много по-силен удар, игра абсолютно мръсно. След всеки удар за нокдаун довкарваше по един лакътв гърдите към грътляна с опит да го свали на земята. Абсолютно забранени удари. Ако помниш и тогава някакъв американец преследваше Кличко навсякъде по света да го предизвиква на двубой. На почивки на морето. В ресторанти и така нататък. Така че за простаци в бокса има не по-малки. Пулев не бе готов и не знаеше какво го очаква. Той това си коментираше още преди тази среща, че в аматьорският бокс е постигал целите от втори опит, точно защото не е знаел какво го очаква и не е имал добри спаринг партньори. Сбърка тотално и тактиката, с разтворените ръце. Често като параметри Джошуа е по-добър и си е фаворит. Но според мен има слаба психика. Докато на Пулев това може би му е най-силното оръжие. Затова във всички останали срещи е победител. Въпреки че в началото като гледаш срещи са изравнени, но нататък се мобилизира и бие реално без никакво съмнение. Джошуа може едва ли не да се самобие. Освен това дори и във вторият мач с Руйс, реално изглеждаше зле, а не като от едно време. Само Руйс се бе съвсем отпуснал. Ако бе във формата от предният мач, можеше спокойно пак да го бие.

Края на ерата я сложи Тайсън където го преби пред собствената му публика, след това всичко беше свършило и игра мач за 3/4 място!

.. спорт? бият те в главата а ти стане лошо и да се проснеш безпаметен на пода! По голяма идиотщина не мога да си представя... колко примитивен трябва да е чевк за да смята това за спорт! .. някои наистина печелят добре от олигофренията на човеците, но защо обществото годопуска въобще! За какъв хуманизъм говорим, когато се блъскаме в главите... ВЕиждали листе "пенсиониран: боксьор - това е по скоро самоходен труп на невменяем индивид, ако доживее до 50!

Дааа... Не ставаше вече с петалата под бинта.А за допингконтрола- нито веднъж.Никой от двамата изклинчковци...

Бог да опази нашият Кубрат.

Къде го слагате Кубрат при големите? Ми той е със светлинни години след тях.