Ясен Петров обяви първия си състав, 10 играчи чакат дебют за България

Впечатляващ брой нови имена в списъка за старта на световните квалификации

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-накрая нещо различно. Даниел Наумов Сисиньо, Валентин Антов, Даниел Димов, Петър Занев Петър Витанов, Димитър Илиев, Георги Костадинов Кирил Десподов, Бирсент Карагерен, Андрей Гълабинов мачкаме с тоя състав.

Грух грух на вратата?

Джанини, къде е супер звездата Краев?

Трябва му почивка след тежкото натоварване в ШЛ

С младите НАПРЕД, а ние по-старите ще застанем зад тях и ще чакаме някой да се наведе, като в банята и да изпусне сапуна !!!

Толкова са точките от първите 3 мача

Скромното ми мнение, е че към момента нито един играч, който играе в БГ отбор има място в националния.... Бавни, тутави, липса на идеи.... Само момчета дето играят навън и са научени да играят онзи футбол - истинският имат място....

С игрите си в националния в последните квалификации и баража Пламен Илиев е показал, че въобще няма място там. Апатията му се предава на отбора и надолу.. И не става дума как играе в Лудогорец. С Михайлов националният стои по-сигурно. Той има повече психика за там. И не става дума как играе в Левски. За титулярен национален вратар се търси по-добър от тях двамата.

Прасето на вратата

Това е отбор мечта, мисля че първото място в групата ни е в кърпа вързано. Като погледна в какви отбори играят, виждам само топ футболисти на най високо европейско ниво. Ако не успеем да се класираме това ще бъде най голямата изненада за футболните специалисти.

Прочетох защитата и до там . Освен Сисиньо, всичко друго е леж. Но няма други .

Без Божинката и Боби сме гола вода.

и без ники михайлов на вратата

Е, все пак, нека да се даде възможност на младите. Дори и да загубят, няма да е голяма беда - ние вече сме свикнали. Но, от друга страна това дава някаква надежда след година - две да направят добър отбор. Все трябваше да се почне от някъде. По-добре е от нулата да изграждат отбор, а за това стават само младите.

Божинката къде е!? Как без Божинката!?

ДАЛИ ЩЕ ОТЪРВЕМ ТРИ ПОРЕДНИ ЗАГУБИ, НАДАЛИ ...

Тоя Йомов от кое ЦСКА е? Нашето или на Литекс.

Говедата от ливадата да на мучат! Без логистика бай хой отдавна да сте в зоните! Неизбежното идва!

Сега можеше като девятка да се включи и боко тиквата!

Стой на североизток от моста Чавдар..

Така . Младите НАПРЕД .

Ние по-старите ще застанем зад тях. И ще чакаме някой да се наведе

Най после ще мачкаме и ще върнем славните години като 94та

Според показаното миналите квалификации Михайлов е по-добър избор за национален вратар от Пламен Илиев, който ми изглежда апатичен. А Луков къде е?

Ние искаме Николета Лозанова зад вратата

Като нищо ще се залага на Наумов, че бе твърд титуляр при младежите. Илиев се издънваше в последно време, но и за Михайлов е напълно валидно същото. Дигне си крака и топката мине под него и гол. Скочи настрани и ако не бе скочил топката щеше да му се удари в гърдите и пак гол. Това бе само в един мач на Никито в националният. ;) Луков може би бе контузен. А онзи гол дето вкара Тотнъм на Пламен Илиев от 49+ метра, не говори добре за неговата форма. Но не бе толкова скоро.

Тоя Илиан Илиев да не е син на халфа наЛевски

незаконен.

Сладко е ходенето на чалготека след мач на националния...

А къде е михаилоф, вратарчето и валерката божинката и тоа, да земе да се обръсне...

Защо ще ги мъчи да ритат два мача за нищо...горките

Доста смел изБор от страна на Петров, но и логичен. Нека да видим какво ще се получи. Няма какво да губим толкова, все пак....

ДА НЯМА КАКВО ДА ГУБИМ, ОСВЕН ПОРЕДНИТЕ ТРИ ЗАГУБИ ... НИЩО ДРУГО .... ТО ОТ ТОЗИ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР НА БЪЛГАРИЯ НИЩО ДОБРО И ПОЗИТИВНО НЕ ОСТАНА ....

Забравил е да вземе най-добрия футболист в България за последните 10 години Мутрагеньо.

Днес футболът и футболистите в Булгаристан са допълващ аксесоар на пеймейтките. За тях е по-важно, къде са почивали, а кифлите им къде са шопингували ???

Що толкова критика в коментарите? Хубаво е да се взимат млади момчета, с хъс, с желание за доказване. Петима от младежкия ми звучи супер, не някакви алкохолизирани банки от трета турска дивизия влезли в национала заради трансферни интереси.

След 2 седмици този глупак мяма да е вече треньор

Този малоумник ще ликвидира съвсем футбола, абе аланколу, беж в Китай при жълтите маймуни.

Ясен не е ясен, с този башибозук ще ни бият като шкембе от дувар. Този котаец не е в дивашки Китай, а в Европа

Много добре, че Никиту Михайлов не е в състава, но Пацо тигъра??? Сериозно? Тоз вратар не стаа за нищичко

Ужас! Синята "звезда" , пикльото с лентичката на главата го няма!

И пак без камбуров Алоооо бфс човека е на три гола от рекорда на жеков Има ли по добър реализатор в момента не мога да разбера Само по заслуги трябва да го викнете бе изиоти скапани

камбурата е дрът 3 гола в селското първенство единствено кръстено н а хазартна фирма..смеххх///

Камбуров преди са го пускали в националният и не е блеснал с нещо. Има хора които просто не могат да се приспособят. Той за мен е провален талант, защото можеше да стане много по-добър. Но основно проблема е в психиката.

Това някаква шега ли е или просто е решил, че така и така ще паднем и в трите мача, барем малко да се обиграят новаците?

Като задавате въпроси , не е лошо да имате и предложения и отговори. Та...дайте мнението си кой трябва да извика? ...НикитУ?!...Баджанака му Валери? ... ааа , да , може би сте тъжен , че няма да я има "гордостта на нацията"? Човека още един мач не е направил , но почваме да мрънкаме от сега...

Забравихте да споменете Божката Краев - Роналдото на бг футбола...

Що вие като сте доволни, да ви питам от какво? От това, че едва не паднахме от Гибралтар? Или от това, че кой къде ни хване, ни бие като шкембе у дувар?