Коментари - "Ювентус" възкръсна в невероятна драма | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На всички феновете на раираната разпоретина : как ще коментирате клипчето, където страничния казва "ще спечелим " и това става при изравнителния гол за 2:2?!?! А ухиления мазен гей алегри, вика на същия страничен "браво, справихме се добре. Предай много поздрави на съдията ". Това как да го тълкуваме? А подарената фланелка от Буфон на същия съдия??? А двете дузпи поминалия мач?? А ако направя ретроспекция на целият сезон??? Не стига че са наакани, ами и много нагли. Не стига че почти няма конкуренция в Серия А, ами и бутане непрекъснато. Оперирани от срам!! ЮВЕ МЕРДАААА

Добре че е съдията торински кви !!!

Как може толкова неграмотно написана статия! Пълна е с правописни грешки. Направо ме е срам, че съм я чел :-).

Изравнителният гол укрили "Юве"... Укрили или окрили? Никаква промяна в грамотността на списователите в ДИР.

Не знам какъв е този зор един отбор да бъде постоянно бутан да е шампион. Очевидно нещата не са такива само в България. Дузпентус направиха 2 пъти повече нарушения и половината бяха на един и същ футболист, който така и не бе изгонен. Очеизвадно тези престъпници трябва доживот да бъдат изритани от футбола. Интер и Милан имат сумарно ~титли колкото Дузпентус, но 5 пъти повече КЕШ от тях.

А колко финала имат тия две отборчета? А, завистлив дебиле? Така и не разбрахте, че титла в Премиършип, Серие А или Примера е далеч по-ценна от титла в ШЛ. Едното се печели с целогодишен маратон от път, труд и кръв, а другото в един мач ти го решава късмета или съдията инищо не можеш да направиш...

този мач доказа защо на дъртата чанта й казват Дузпентус, Мафиентус, Картонентус и прочие. 300% измислен червен картон. при нормална игрова ситуация и закъсняло действие без умисъл се дава жълт, а не червен картон!!! 40мин по-късно дори няма втори жълт картон за Пянич (с/у Рафиня, който по принцип си е симулант, н о този път не бе така), който трябваше поне 3 пъти да бъде изгонен. уви, трябва разпоретината да стане отново шампион и затова я бутат тази грохнала стара бабушкера.

Като е така, що те ги избутаха съдиите в предния мач срещу Наполи? Ай спрете се вече с вашите завистливи фенски изцепки... Точно от Серия А в момента няма по-справедливо съдийство със системата ВАР... Завистта е лош съветник!!!!!!!!!!!