17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да играе за Монако... Ще се "издъни" още първия кръг !

сегащната Южна Африка не е като тази от 1974...тогава черните не избиваха белите фермерри...и въобще има ли известен мъж тенисист от Африка? Само Уилямските ги отсрамват...

ше се изложи !

Тоя не трябва да го викат в националния отбор - В НАЙ-ВАЖНИЯТ МАЧ ПАК ЩЕ НИ ЗАРЕЖЕ!!! Целта му е една, и тя е ясна - да изиграе необходимите мачаве за квота за олимпиадата. Или да го поканят на ниво, когато не може да откаже, пак заради квотите.

А на Олимпиадата за кого ще играе?

Казват, че забравянето е защитна реакция на организма. Ако това е така, ти си изключително защитен!!! Да ти припомня : Преди 4 год. последните срещи бяха решаващи дали България щеше да мине в група В, или щеше да остане в група С. Е, твоя "герой" отказа да играе за Родината си!!! Това може би го прави голям патриот???

Ми то и Ние чакаме Григор да плати данъци за да има за пенсии и достоен живот, но ядец, нищо подобно.

Наш Гъзи няма да играе "за честта на родината", а за да си набави необходимия брой мачове за купа Дейвис, за да може да участва на олимпиадата. Този лъжепатриот нито играе за България, нито играе в България, нито живее в България, нито си плаща данъците в България. Защо му се радвате и говорите за патриотизъм, само вие си знаете.

Е нали и на Олимпиадата ще играе за честта на родината. Ще представя България.

И да допълня - има над 2 млн. българи, които не работят в България, не живеят в България, не плащат данъци в България, но са българи и предполагам по-голямата част от тях си обичат родината.

Кико гледай един мач и ще видиш за кое знаме играе Григор, но по-добре не се мъчи. Ще ти кажа. Винаги играе за българското знаме, а под името му пише G DIMITROV - BULGARIA