Коментари - Загуба на Алкарас повдигна въпрос - в криза ли е суперталантът след 8 месеца без титла? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сегашните младоци бърже прегарят - пет минути слава и хайде "на черешата". Синер-а изглежда ще направи изключение.

Голям вой за това момче. Добър е, но като че ли го прехвалиха преди реално да се докаже сам. Най-големият проблем за тениса е, че златните години отминаха, Джокера скоро може да се откаже, Надал на практика вече се е отказал, а Федерер вече няколко години го няма. Сега ще гледам Алкарас, Синер и други талантливи играчи, които обаче са доста по-слаби от предходните.

Направо марокански. Тоя и гъзобрък.

Абе, да не са го презобили, за "Уимбълдън", че така... такова... след това!? От голям мерак, да спрат Джокович. Надал му беше хванал цаката - зобеше с мярка, удоволствие и разрешение, на вадата.

Има нещо такова. В близкото минало "голямата четворка" беше непоклатима, но пък и тогава нямаше смарт устройства, социални мрежи и глезотии, дали има някаква корелация с тези неща - не знам. Но пък сега, топ 10, че и 20 ще е по-динамичен и шарен - силите и способностите са изравнени между повече играчи. Абе каквото - такова, всичко тече, всичко се променя.

Въпреки бомбастичните ви заглавия, реалността, както винаги, е съвсем друга. Години са необходими, за да се утвърди спортист като "суперталант". Еднодневките са преобладаващи.

Антъни Джошуа в бокса. И на оня му бяха предрекли десетилетия тотална доминация в бокса, какво стана - кюфтето Анди Руис го преби !

Тоя щом и от Григор падна, не е никакъв талант. Това че на някой му се иска да е човекът който ще надмине рекордите на Джокович, е друга тема, но няма да стане.

Прехвален е. И 100 живота да има, няма да стигне успехите на Новак. Само с приказки и надменно говорене не става, трябват и действия

Откакто Григор го опука в Шанхай миналата година е гола вода.

Изключително точен коментар! 10000 +

Малкият се бъгна след финала в Синсинати. Дано се вземе в ръце, че е бледа сянка и е много далеч от възможностите си.

На 20 има 2 Шлема, колко да е прехвален? Нашият палячо колко има?