Коментари - Заради батака в щангите: Държавата финансира директно тримата ни олимпийци | Корнер.dir.bg
назад

Заради батака в щангите: Държавата финансира директно тримата ни олимпийци

Спортното министерство успокои, че състезателите ни ще се готвят нормално и ще участват в Париж това лято

Обратно в новината

Коментари - Заради батака в щангите: Държавата финансира директно тримата ни олимпийци | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 14

Интересно сте написали "корупцията в щангите"...

Стига с тия шибани силоваци, щангисти борци и некадърни футболисти. Боли ме к ра за бъдещите мутри хотелиери по морето

Журналистически БАТАК

Важно е, че за подпомагане на Зеленски и за отглеждане на мигранти има достатъчно пари. Някакви си българи не били финансирани за нещо си, голяма работа. А горките мигранти, избягали от смъртта, по цял ден обикалят търговските центрове и пазаруват маркови дрехи и стоки на килограм, за да борят стреса след като са платили хиляди долари, да ги превозят до ЕС.

Да закриват БФС + Федерацията по вдигане на тежести, че да може нанякъде да се тръгне, в посока различна от под дъното!!!

След като държавата липсва да и покажем на държавата че и избирателите също липсват.Крадци ограбват всекидневно показвайки ги по телевизиите и твърдят че нямало закони за кражби и полицаите ги пускат веднага.Анархията е пълна ...Студена вода от Софийска вода са ми ударжали 550лв за 27кб.като ги питам защо никои не знае защото и те гледат телевизия и знаят че за кражба няма наказания уникална меланхолия пияни и дрогирани навсякъде анархията е дори във гробищните паркове НО телевизия гледат и всички посланици във София само от там ми е надеждата.

Срамна за управляващите реалност! Подтикват тези тримата , а и останалите да се състезават за други държави, а у нас да дойдат мюслюмани отдалече.... вижте какви юначни българи има в борбата.

"българи"

по медал злато

Този случай ми напомня за взетите принудително,подарени автомобили за неплатен лизинг,на едни други наши спортисти. Но си казах следното - нищо,че сме бедни,нищо че сме нещастни,нищо че ни тъпчат и сме едни модерни роби на Европейския съюз.Ние сме българи,ние сме горди,ние имаме дух,ние ще победим.И думите на Левски са много на място и валидни за всичките ни спортисти -Ако спечеля, печеля за цял народ - ако загубя, губя само мене си!

Само в България някой се вълнува от щанги. В света я има общо 500-600 състезатели по този "спорт", я не. Кърлинг и петанка се практикува от повече хора.

Държавен е , но продължаваме напред, както казва Кобрата

Футболистите и те ли са на олимпиада

Не е корупция, а обикновенна кражба или присвояване