17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това заради силна музика лее ?

Това е fake news, такива неща стават само в пропаднали държави като Русия, България, ЮАР и другите африкански държави. Това НЕ МОЖЕ да стане във великата Америка, където демокрацията е над всичко!

Новината за новата ледена епоха този път сте я включили в текста на новината. След състезанието за най-тъпо заглавие сигурно умате състезание за най-тъп първи абзац....

- Носъри, сър.

Има коефициент на убийства - брой убити за година на 100 000 човека. За САЩ той последните 2 години е 5.3 . За България е примерно 1.8. За страни от ЕС е и под 1. За примера в Афганистан този коефициянт бе преди около 15. В някои региони САЩ го надвишават. Покрай изнесено за Чикаго го изчислих преди на около 24. Не знам за Сирия колко е сега. Русия има много, но май намалява - преди 10-11. Най-зле е Хондурас, на моменти достигащи 100 или 0.1% от населението убити за година.

Имаш предвид че в САЩ както в Сирия и Афган има американски войски вече десетина години ( и повече) които водят пълномащабни военни действия срещу населението? Чрез убийства и атаки с авиация и артилерия?

Явно стрелецът е бил по-талантлив.

Няма лошо. Еволюират приматите в новите територии. Те в Англия още не са станали хора, че в САЩ ли! И вноса няма да им помогне.

Самата полиция е казала това, което е написано - не е дала никакви други подробности (напр. в Time - "officers investigated gunshots shortly before 1 a.m. Sunday")

При нас подобни случки са основно от секирената епоха.

Някой да разбра кой и защо ги е убил или осакатил?

уби ги тръмп,защото иска да върне величието на сащ :д Тези маймуни са си поканили дилърчета,но за територията спорят с други търговци на химикали.....

Застреляли в Америка? Това за пръв път става, толкова мирна страна, грейт агейн. Жалко за момчето.

такава е американската "мечта" - олово в челото!

Кой е стрелял? Защо е стрелял ? Вие новини ли пишете или гатанки?

Измамите с уредени мачове там стават на ниво колеж. Явно не са загубили, когато трябва и ... сега няма как да разберат кой е стрелял.