17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кобрата отива да затвърди мастера от УНСС???

Бих го гледал заради Металика:)

Пульо пак го чака унижение..

Tomorrow i will show you...

Каквото и да стане все кофти. Ако падне пак никой няма да се учуди. Ако бие ще кажат "еее веднъж и той да бие". Поне кинта ще вземе.

и си мисля: Тоя с естествения тен здрав бой ще отнесе довечера.

Някой знае ли в колко часа и по кои канали се излъчва мача?

Добре де, какво ви е направил Кобрата че толкова го мразите! Имам чуството че чета онова долно копеле Иво от фермата.

Направи се на много страшен, а избяга в ъгъла като наачкан. Това е мен, което ме вбеси. Претендент за световната титла да търти да бяга. С ръцете на главата беше все едно "аз съм в къща!". Срам и позор.

След Ковид хората трудно дишат, а Пулев излезе за световна титла. Няма да го коментирам повече вбесения.

Бай Ганьо- българина. Пълен фалш, мутрафонщина, самохвалство и много изяден бой.

Един виц най-добре описват Кобрата - "по време на един завързан боксов мач единият от боксьорите притиска в ъгъла опонента си,а онзи вика "гароно,само да свърши мача, ела извън залата да се разберем като мъже в бой""

Какъв шампион е Франк Мир? Беше такъв преди 15 години. Би следвало Кубрат да победи.

Този мач сме го гледали вече, но не искам да изпусна любимата си част - как след като го пребият, Кубрат обяснява защо пак е паднал.

Всички чакаме точно тази част - шоуто след мача.

До тук беше.

Колко бой ще яде ...

Пълни глупости!

Някаква американска тъпня за да приберат парите на балъците... Предполагам пак ще се проведе във физкултурен салон като предният му мач в щатите когато целува репортерката... няма лошо,но не бива по никакъв начин да се свързва с България,национализъм ,родолюбие и нам си кво! Това си е частна изява за пари!

Как бягаше само по ринга страхливо!Обичал да прави шоу,както казва самият той!

Кобрата пак ще яде яко бой.

... и почвам да бегам, баце ...

От българите в ММА мисля,че само Багата горе долу се държа прилично,но след като го набодоха с нож не е същия боец.Ще видим довечера,но не съм оптимист за Пулев.

Вчера гледах представянето на бойците - теглене и "очи в очи". Ми шоуто беше пошло, някои присъстващи на сцената едва си сдържаха лицата да не се засмеят. Има още много хляб да изядат докато достигнат актьорското майсторство на WWЕ кеч федерацията. Лошо няма - очевдино има хора, които са готови да платят за подобно "зрелище" - защо да не им се вземат парите?

Явно е, че и двамата са закъсали за пари...