17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е до жена,а предстоящия фалит на клуба!

Има забрана за трансвери !

хора са казали, че "ако няма какво да кажеш е по-добре да замълчиш", защото иначе веднага те разпознават колко си проЗД !!!

я кажи ти ДинамоСф, СпартакСф, СпортистСф или от очертаващия нов клуб, който ще влезе в редиците на Подуянци си - Септември?

Хората и друго казаха - не се подигравайте с чорбата, че и вие сте с милиони дългове, които никой няма да ви ги плати. Послушахте ли хората? Не! Ми тогава сега ще търпите.

И какво да търпиме? Да не би да са ни изхвърлили от Европейски турнир, заради неплащане? Нешо точки да са отнели заради неплащане или да не можем да си платим 100 000 и да ни изхвърлят от А група? Да са правили нов шампионат за да ни вкарат през задния ход, защото на свинките това става за втори път след 1948-49 г и сега? Да не би да има два Левски и да припознаваме, който ни е удобно, както правят прасетата? Да сме звлекли някой с 40 милона, включително и НАП с 13 милона? Да сме имали 30 имена като Свинете, обединявали се с дестки отбори през историята на съществуването си? Всичките смени на имена са били по заповед на държавата, докато при свинете всичко е било с цел да заобиколят правилата.

Следващите 5 години Левски ще бъде вън от шестицата