Коментари - Жозе знаеше. Поне той не е изненадан от чудесата на най-добрия млад треньор в Европа | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На Левркузен им викат още" Вицекузен" - максимум второ място и този сезон ще е така!

Алонсо има харизма, симпатяга, интелект, полиглот, можещ. Спечелил всичко на клубно ниво с трите титана Ливърпул, Реал М, Байерн М. Спечели всичко с Испания. В следващите 20 г ще спечели вс като мениджър с горните три отбора, черешката ще бъде световен и еврошампион с Испания, за да затвори кариерен Голям Шлем във футбола и в залеза на своята богата кариера ще разцъква като Директор в родния си Реал Сосиедад!

Респект !!!

Едно от най-коравите копелета изобщо в историята на футбола. Рядко симпатизирам на испанци, особено такива, които са играли все в клубове, които не понасям. Алонсо и Касияс обаче предизвикват само респект!

Е не само Алонсо, а Артета?? Испанските треньори и футболисти са уникални без значение когато играят в Испания или Англия в противни отбори. И Още нещо няма спорт почти, в който Испания са не доминира!

Eдинственият футболист, който не се е страхува да се изправи пред данъчната агенция Единственият, който не се страхуваше „Чаби Алонсо окончателно спечели съдебната битка срещу Данъчната агенция. Върховният съд потвърди оправдателната присъда на бившия футболист, а сега треньор за три престъпления срещу държавната хазна през 2010, 2011 и 2012 г., за които прокуратурата поиска той получи две години и половина затвор

За Артета до преди година и половина всички се чудеха защо не го изхвърлят. Но може би треньорите също се учат, а не от началото да са добри. На ЦСКА 1948 треньорът бил на 28 години и преди занимавал се с оттбора до 17 години. Не че вървят идеално нещата, макар да се пооправиха. Но може и да се научи. Посленият мач заменя български играч на 17 години с такъв на 18. В Хебър също имаха добър нападател млад, дето го искат други наши отбори, а за младежкия последно вкара 3 гола срещу Естония. Има някакви.

Това баските са като българските шопи! Яки глави, понякога грешат, но не си признават! Артета, Емри - все катили! Преди 25-30 години Реал Сосиедат с 90% свои футболисти переше Барселона и Реал, където ги хванеше! Те решаваха, кой да е шампион на Испания!