Златното момче отново в Театъра на мечтите (галерия)

Стадион "Олд Трафорд" ще посрещне на крака Кристиано Роналдо, когото обожава

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И кое в коментара ми е извън темата и съдържа спам, драги администратори? Не ви харесва истината? И цензурата ви решава проблема?

Всичките успехи на Роналдо се дължат на сър Алекс, който уравновесяваше в Юнайтед безкрайните му комплекси и инфантилност. В Реал му дадоха власт и пари и той се провали с гръм и трясък. Не защото не е добър футболист, футболните му качества са безпорни. Но когато си боклук като човек няма спасение. Голямата катастрофа и излагация все още предстои.

++++++++++++++++++

И с какво се е провалил Роналдо?На какъв хал е Реал без него ?Голям спец сте , няма що . Дори и умните хората , които не му симпатизират ,не могат да оспорят качествата .Роналдо е постигнал всичко с много труд , за успеха си е платил цената и още ще плаща.Освен голям атлет е и човек с голямо сърце , малцина са богатите , които участат в благородни каузи. Стремежът към съваршенство не е порок , по скоро пример за подражание.

са неизбежната лъжица катран в кацата с мед.

Един тотален комплексар и насилник е тоя мухльо!!!

Какво му е "златното" на този цигански изнасилвач?

Ти гледай на теб да не скочи

ако му скочи, тоя е дотук.

Вие ли доказахте , че е изнасилвач ? Възможно е ответната страна да е ,, изнудвач,,..

Що за комплексарщина да обиждаш някой на ,, циганин,,.Човекът е гражданин на света , говори перфектно още два езика , освен родния .И животът му е приказка .