Пловдивчанин удари големия джакпот на Спортния тотализатор, спечелвайки 8 431 125 лева.

Той уцели печелившата комбинация изразена в числата 5, 9, 16, 25, 30 и 31, с което грабна огромната печалба.

И то попълвайки само един-единствен фиш за 5,60 лв. в пункт на Спорт Тото, разположен в известна търговска верига.

Новият милионер от Пловдив е 113-ият българин, който печели сума от над 1 милион лева. Тя всъщност е и третата по големина в цялата история на Тотото.

В същото време пловдивчанинът е и рекордьор - той е първият българин, спечелил до момента еднолично толкова голям джакпот. Останалите две, числово по-големи суми, реално са разделени от повече от един участник.

Днешният щастливец е и първият тото милионер за 2021 година, който става много по-богат само за няколко секунди, благодарение на игрите на Спорт Тото.

Явно късметът напоследък е в града под тепетата, защото преди броени дни, точно на Антоновден, отново участник от Пловдив спечели чудесната сума от 911 668 лв. в играта Тото 2 - 6 от 42.

Можете да бъдете сигурни, че приказните моменти и чудесата за истинските фенове няма да спрат дотук и ще продължават. От началото на новата седмица натрупването на новия джакпот стартира от 2 100 000 лв.

Залози за игрите на Български спортен тотализатор се приемат във всички тото пунктове и в партньорски обекти, обозначени със стикер СПОРТ ТОТО, както и онлайн на интернет страницата.