Херо бе категоричен в подкрепата си към Христо Стоичков и неговата позиция спрямо Борислав Михайлов.

"Трябва да попитате Стефан Спасов защо ме изгони. Не съм изненадан от неговото съдийство. Мога да ви кажа с чиста съвест, че нашият отбор играе честен футбол. Такива лицензирани престъпници като този, който свири мача решават изхода от двубоите", коментира Херо.

"Аз не съм престъпник, за да ме вадят с полиция от терена. Единият полицай щеше да ми счупи китката. Защо ме изгони, затова, че Миро Иванов щеше да убие нашия играч и няма картон", каза още Херо.

"Жалко е, че такива хора като този създават такава атмосфера. Поведението на двата отбора щеше да е различно, ако не бе този съдия. Още преди мача ми се обадиха няколко човека, че този съдия ще ни отреже. С цялото му поведение той подсказа как ще завърши мача", добави старши треньорът на Черноморец.

"Мисля, че даже Ивайло Петев нямаше да свири такава дузпа, защото щеше да го хване срам. Казах му на Стефан Спасов след мача, че е лицензиран престъпник и най-голяма язва в съдийството", допълни наставникът на "акулите".

"Искам да попитам как така се случва, че един и същи съдия ни свири и двата мача- и тук, и в Бургас през есента. Компютър ли го избира? С ръка на сърцето казвам и се заклевам в най-милото си, ние сме единственият отбор, който играе само по честен начин в България . Важното е, да изчистим футбола от такива престъпници. Естествено, че подкрепям Христо Стоичков във всяка една негова дума“, каза още Димитър Димитров, цитирна от Гонг.