Босът заяви, че министър-председателят е помогнал, за да бъде задействана процедура по завръщането на "железничарите" на стадион "Локомотив".

"В момента ние направихме всичко възможно с колегата от спортния клуб Даме Стойков. Това е един човек, с когото сме в непрекъсната връзка и се стараем да преодолеем направеното от стария ми колега в спортния клуб Локомотив. Не обичам да говоря лоши неща за хората и за миналото. Но до такава степен беше забатачено всичко, че стадионът трябваше да остане склад. С колегата ми се видяхме в чудо в последните 4-5 месеца. С помощта на премиера сме намерили една част от парите за ремонта. Има чисто техническа част".

"В момента е за съгласуване в НИСИ (Научноизследователски Строителен Институт). Ако се одобри този последен план, можем да стартираме връщането на стадиона. Това може да стане тази година или през следващата. Но нашето митарстване по стадионите приключва с този полусезон. Това ни костваше много. Донесе ни огромни вреди. Разбирам напълно и публиката, тя също избесня в последните три години", каза Гигов, цитиран от ТопСпорт.

Емил Велев пое Локо София

Майкъла: ЦСКА не е симпатичен на Бойко Борисов