Иван Караджов е с две прободно-порезни рани на дясното бедро, а Иван Иванов е с една прободно-порезна рана на левия крак. Дежурният екип на д-р Цонков е обработил раните и футболистите са освободени за домашно лечение, съобщиха от пресцентъра на Института за спешна медицинска помощ "Пирогов".
Полицията разследва инцидента. Проблемите за Иван Иванов и Иван Караджов продължават да се нижат един след друг.
Иванов и Караджов на разпит в полицията
Преди няколко седмици двамата бяха сред играчите, които Любослав Пенев извади от основния състав, заради нарушаване на дисциплината. На следващия ден, след избухването на скандала, те бяха нападнати в столично заведение посред бял ден, заедно с друга част от съотборниците им, пише Гонг.
Няколко седмици по-късно Караджов и Иванов отново си навлякоха гнева на феновете и треньорския щаб, тъй като дадоха скандално интервю, в което си позволиха да нападнат колегите си от ЦСКА.
Във въпросното интервю защитникът дори разкри, че е получавал откровени телефонни заплахи. Събитията от последните месеци с двамата играчи валят главоломно, като в повечето случаи те са в ущърб на самите футболисти, а привържениците на клуба не скриват неодобрението си от действията на двамата.
Самият Иван Иванов даде да се разбере, че не желае да играе повече за "червените", докато от ръководството на ЦСКА обявиха, че ще предложат нов договор на вратаря.