Както е известно, се появиха информации в пресата, че специалистът може да бъде сменен днес, тъй като е влязъл в конфликт с ръководството на клуба.
"Има си собственици на клуба, които решават кои ще води отбора. Те са в правото си да изберат треньор, това мога да ви кажа засега. Ако наистина има нещо, което ме касае на срещата на Надзорния съвет, за която аз не знам, ще разбера след нея решението на ръководството.
Днес се решава дали Любо Пенев ще остане треньор на ЦСКА
Това мога да ви кажа, от мен няма какво да научите, тъй като както казах си има ръководство, което си решава кой да води отбора", заяви Пенев.
Той се съгласи да коментира и слуховете, че се е крил от шефовете на отбора и не си е вдигал телефона, когато е трябвало да бъде обсъждана зимната селекция.
"Какво значи криене? Говорихме три пъти за една седмица, за мен това не е криене. Всичко в отбора е нормално, така че според мен няма проблем.
Пак казвам, за момента аз съм треньор на ЦСКА, ръководството не ме е уведомило за решение да ме сменя. Ако наистина има решение за моята смяна, то тогава ще ми се обадят и ще ми кажат", допълни специалистът.