Флорентин Петре ознаменува с гол повторния си дебют с екипа на 31-кратните шампиони. В 26-ата минута Панку увенча надмощието на ЦСКА и откри резултата.
След центриране на Иван Иванов отляво Дормушали Саидходжа с глава продължи към румънеца, който от воле прониза вратаря на Сливнишки герой Янко Димитров.
Андоне размаха метлата - гони поне 10 от ЦСКА
Пет минути преди края ново попадение на Панку бе отменено заради засада на Саидходжа.
Андоне: Може да дойдат още футболисти
ЦСКА сгази Миньор Бобов Дол
В 59-ата минута Тодор Тимонов удвои преднината на "армейците", когато след изпълнение на корнер топката попадна у него и той от въздуха я прати в мрежана.
Само 4 минути по-късно резервата Александър Бранеков с глава направи 3:0. При попадението Бранеков получи контузия и се наложи Коста Янев да се завърне в игра, след като три минути по-рано бе отстъпил мястото си на Николай Манчев.
В 74-ата минута Петре увенча с гол повторния си дебют с червената фланелка, когато с глава покачи на 4:0 .
Той се оказа най-бързо до топката след центриране отдясно и удар с глава на Димитър Илиев в гредата. Девет минути преди края Илиев също ознаменува дебюта си за ЦСКА с гол, като се разписа с удар от границата на наказателното поле.
В 87-ата минута Илиев асистира за второто попадение на Панку.
Йоан Андоне заложи в титулярния състав на своите румънски сънародници Панку и Петре. Скандалният Иван Иванов също бе в стартовия състав, там изненадващо попаднаха и Саидходжа и Уго Баес.
Неприятната новина точно преди началото на мача е контузията на вратаря Здравко Чавдаров. Това наложи на вратата да застане Божидар Стойчев, а Иван Караджов бе извикан за резерва.
Ниските температури, около 5 градуса под нулата, не спряха група верни фенове на ЦСКА, които пристигнаха на комплекс "Царско село", за да гледат контролата.