От началото на шампионата датите и часовете на мачовете се определят на части.

Вчера от администрацията на "червените" са се свързали с още 9 клуба в елита, които са подкрепили идеята на ЦСКА. Тя се състои в изпращането на протестни факсове до БФС и телевизията, носителка на правата, с искане за изясняване цялостната програмата по дати и часове до края на есенния полусезон.

На идеята до момента са откликнали тимовете на Левски, Славия, Локомотив София, Литекс, Черноморец, Черно Море, Калиакра, Локомотив Пловдив и Берое, като вече 7 от тях са изпратили еднотипни искания към администриращия орган.

Все още не е ясно дали инициативата ще има ефект, съобщи Гонг.

В началото на сезона бяха ясни само първите 5 кръга от първенството, в последствие се изясни и шестият, а от вчера се знаят датите и часовете на още 3 кръга.

ЦСКА и Левски знаят точните дати и часова на последните си мачове в групите с Порто и Спортинг през декември, но нямат идея кога ще се изправят срещу Академик София и Монтана.

До момента програмата е поместена единствено в сайта на телевизията носителка на правата, като до момента БФС не е обявил официално датите и часовете на седми, осми и девети кръг.

ЦСКА отново заминава на лагер