Вчера ни взеха на подбив заедно с Уелс, чийто треньор Джон Тошак също си подаде оставката заедно с Мъри Стоилов. И двете напускания бяха след загуби с 0:1.

"Махнахме Стоилов, след това Тошак, ред е на Хицфелд", пишат медиите в Подгорица във връзка с предстоящия мач срещу Швейцария в черногорската столица.

Швейцарците вече паднаха от Англия с 1:3, втора загуба ги обрича да гледат европейското по телевизията, предаде Novsport.

Треньорът на Черна гора Златко Кранчар също коментира оставката на Мъри. Пред хърватското издание index.hr той отговаря на въпроса "Сменихте колегата си Стоилов, какво мислите?".

"В българския отбор имаше много лоша атмосфера още преди мача - казва Кранчар. - Не са очаквали да паднат толкова тежко в Англия с 4:0 и това се оказа много негативно за тях. Няма и публика. На стадион, който събира 40 000 зрители, бяха дошли не повече от 7000. Очевидно нямаше никакво доверие в отбора и треньорското му ръководство. Иначе е нормално да се подаде оставка след две поредни загуби."