Тогава при смяната на Караджата някои от феновете почнаха да го освиркват, а футболистът отвърна на един от тях с думите: "Ела да се разберем навън". За това играчът ще бъде санкциониран от ръководството на клуба.

Междувременно мениджърът на Караджов Емил Данчев опроверга появилите се информации, че Иван е обиден и иска да напуска отбора. Той заяви, че клиентът му е футболист на ЦСКА и ще продължи да бъде такъв.

- Темата с напускането на Иван Караджов не е актуална. Той няма да мърда от ЦСКА. Преди малко беше тук при мен и говорихме за ситуацията на мача с Ботев. Момчето е разочаровано, че нещата пак са много преувеличени. Спрете да търсите скандали около него, защото няма такива - коментира Данчев пред "7 дни спорт".

- Истината е, че Иван има контузия в кръста и заради нея не попадна в групата за двубоя със Сливен. Той ще бъде напълно възстановен до 10 дни. При смяната му срещу Ботев един-единствен фен, който не е спрял да псува цял мач, го е нападнал словесно. Вие как ще реагирате, ако някой ви псува в лицето?
Няма проблеми между ЦСКА и Иван Караджов, но не знам дали ще бъде глобен. Не сме говорили за това - допълни футболният агент, цитиран от Novsport.